ONE DAY RETREAT | HERFST |
Wachtlijst
Zaterdag, 15 oktober • 10:00 - 16:15
Boerderij Bullens/Yogazaal/ Buitengebied Boerderij
Bianca Klijnsma
Beschrijving
Meedoen met een Yoga dagretreat is een cadeautje voor jezelf. Even op adem komen, de hectiek van alle dag ontvluchten, ontspannen. Voelen hoe het nu eigenlijk met je is. Tijd en aandacht voor jezelf. Even niks moeten, alles mag, gewoon Zijn. Thuiskomen bij jezelf.

Een heerlijke ontspannen dag voor jou!

Samen met Marieke Veldhuizen organiseer ik deze ontspannende en inspirerende dag. Wij ontvangen je graag op Yoga Boerderij Bullens. De boerderij is gelegen in het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap.

Wat gaan we doen?
Mindfulwalk met natuurcoaching

Marieke neemt je mee naar buiten, de natuur in. De omgeving van Boerderij Bullens voedt al je zintuigen. Luister maar eens....Ruik eens...Voel de zon of de wind op je gezicht....Adem de frisse lucht in en kijk eens om je heen. Wat zie je nou eigenlijk...? . Je komt heel bewust in contact met de natuur en dat helpt je om uit je hoofd te komen en in je lijf te landen en een diepe ontspanning te voelen. In deze ontdekkingstocht in de natuur is het thema Herfst verwerkt. De energie van de herfst is overal voelbaar buiten in de natuur. De herfst staat voor loslaten. Net als de boom haar bladeren loslaat. De energie trekt zich terug. Marieke begeleidt je d.m.v. praktische oefeningen te luisteren naar wat de natuur jou spiegelt. De natuur geeft je mooie heldere inzichten.

Heerlijke vegetarische lunch

Na dit bosbad is er een uitgebreide vegetarische lunch op Yoga Boerderij Bullens. Op de deel van de prachtige boerderij staat een lekker buffetje voor je klaar. Zelfgemaakte soep, salade, vers fruit, thee, water en heerlijk belegd brood.

Yin Yoga

Na deze lunch is het tijd voor yoga. Een lange yinyoga sessie van 1,5 uur.
Yin yoga is een heel rustige en ontspannende vorm van yoga waarin je nauwelijks beweegt. De houdingen worden wat langer aangehouden waardoor je de diepere weefsels, als bindweefsel en gewrichten stimuleert en juist je spieren lekker ontspant.
Ook gebruiken we zachte baltechnieken (MFR, myo fascia release) om spieren en bindweefsel te verzachten.

Yin Yoga zorgt voor ruimte en flexibiliteit in zowel lichaam als geest.

Deze sessie is gericht op de herfst met het daarbij behorende Metaalelement. De houdingen zijn er op gericht om balans in het Metaalelement te brengen. Balans in het Metaalelement zorgt ervoor dat je kunt loslaten van dat wat niet meer bij je past, dat je lekker in je vel zit en in je kracht staat en dat er ruimte is voor verstilling en reflectie.
Yoga Nidra

Na de yinsessie is je lijf en hoofd lekker ontspannen en mag je lekker gaan liggen voor Yoga Nidra. Yoga Nidra betekent letterlijk de Yoga slaap maar slapen doe je tijdens de yoga nidra niet. Yoga Nidra brengt je in een diepe staat van een herstellende ontspanning en daarom kan yoga nidra voelen alsof je uren diep geslapen hebt.

Thee met lekkers

Na deze lange yogasessie sluiten we de dag af met een kop thee en wat lekkere versnaperingen en nemen we afscheid van elkaar.

Locatie

Yoga Boerderij Bullens is misschien wel de mooiste yogastudio in de groene Achterhoek. Rust, ruimte en comfort vind je hier. De sfeervolle boerderij met ruime deel en de comfortabele yogazaal voelen als een warm bad.Meedoen?

Wil je meedoen aan dit heerlijke retreat?
Dat kan! Er is slechts plek voor 12 personen dus vol = vol.

Wanneer: Zaterdag 15 oktober 2022
Waar: Yoga Boerderij Bullens, Bullenssteeg 8, 7122 RE Aalten
Tijd: 10.00-16.15
Kosten: €125

Alle materialen zijn deze dag aanwezig. Ervaring met yoga is niet nodig. (lenig zijn ook niet ;-))

We zien je graag!

Hartelijke groet,

Marieke www.natuurlijkmarieke.com

Bianca www.yogaboerderijbullens.nl