Lig en Luisterconcert Zomereditie
Zondag, 16 juli • 10:00 - 11:30
Tuin Yoga Boerderij Bullens
Bianca Klijnsma
Beschrijving
Stel je eens voor.....
In de mooie tuin van Yoga boerderij Bullens ligt een matje voor je klaar.... Ga lekker liggen en sluit je ogen. We starten met een korte bodyscan om hoofd en lichaam te ontspannen. Daarna nemen we jou mee op reis, een muzikale reis waarin een bepaald thema is verwerkt. De prachtige piano muziek neemt jou mee en opent jouw hart. Jij hoeft alleen maar te luisteren...

Op 16 juli geven wij (Rosanne en Bianca) een openlucht-lig en luisterconcert in de mooie tuin van Yoga Boerderij Bullens. Voor onze concerten gaan wij op zoek naar unieke locaties in Nederland en dit is er 1 van. Buiten in de natuur, met prachtige oude eiken om je heen, groen gras onder je, het zonnetje op je gezicht....af en toe een haas of fazant in de verte...De sfeer en omgeving past precies bij ons Lig en Luisterconcert!

Wat neem je mee?
Er ligt een yoga matje voor jou klaar, maar uiteraard mag jij jouw eigen matje meenemen! (luchtbedden of matrassen zijn niet toegestaan). Ook een kussentje en dekentje is fijn om mee te nemen.

Zodra iedereen op zijn of haar matje zit, gaat het lig en luister concert beginnen. We nodigen je uit om lekker te gaan liggen en starten met een bodyscan om hoofd en lichaam te ontspannen. Vervolgens lig jij heerlijk ontspannen op jouw matje en dan nemen wij jou mee op reis. Een muzikale reis, waarin een bepaald thema verwerkt is. Dit keer hebben wij als thema de Zomer. Met tekst en muziek nemen we je mee op reis door de zomer. Misschien hoor jij nummers van Ludovico Einaudi, Yann Tiersen voorbij komen of piano covers. Laat je verrassen, de prachtige pianomuziek neemt je mee en opent jouw hart. Jij hoeft alleen maar te luisteren.

Een lig en luister concert is een unieke ervaring. Liggend met gesloten ogen is het veel eenvoudiger om je af te sluiten voor alle prikkels om je heen. Zo komt de muziek veel dieper binnen. De muziek raakt je, verbindt je met jezelf en het leven. Een lig en luister concert werkt helend en geeft een diepe ontspanning.

Wanneer: zondag 16 juli
Waar: Tuin Yoga Boerderij Bullens, Bullenssteeg 8, Aalten
Aanvang: 10.00 uur, vanaf 9.45 is de poort geopend.
Meenemen: matje, dekentje, kussentje, evt. zonnebrandcreme
Deelname: €35
Graag tot ziens!
Liefs Rosanne en Bianca