Precios

1 CLASSE

Accés a 1 vegada al centre per 1 classe. Vàlid per totes les classes regulars. Reserva automàtica a través de la web.Si cancel·les amb 4h d'antelació no perds la classe.
Válido durante 1 mes
14 €

MATRÍCULA

Per comprar qualsevol mensualitat, primern necessites adquirir la matrícula. Si et dones de baixa, la matrícula es perd. Pots fer una quota de manteniment si has d'estar un temps sense venir.
Válido durante 36 meses
30 €

1 CLASSE SETMANA (5 AL MES) És necessàri adquirir matrícula.

Pots fer 1 classe a la setmana o 5 classes al mes. Es renova automaticament. Les classes no fetes no son acumulables els altres mesos. Vàlid per totes les classes regulars.
Renovación mensual
35 € por mes

2 CLASSES A LA SETAMANA (9 AL MES) És necessàri adquirir matrícula.

Pots fer 2 classes a la setmana o 9 classes al mes. Es renova mensualment. Les classes no fetes no son acumulables els altres mesos. Vàlid per totes les classes regulars.
Renovación mensual
55 € por mes

3 CLASSES A LA SETMANA (13 AL MES) És necessàri adquirir matrícula.

Pots fer 3 classes a la setmana o 13 classes al mes. Es renova automaticament. Les classes no fetes no son acumulables els altres mesos. Vàlid per totes les classes regulars.
Renovación mensual
65 € por mes

PACK 10 CLASSES (Duració de 5 mesos)

Pots fer 10 classes a escollir. Vàlid per totes les classes regulars. Reserva automàtica a través de la web.Si cancel·les la teva classe amb 4h d'antelació no perds la classe. 5 mesos per gastar-ho
Válido durante 5 meses
95 €