Restorative & Yoga Nidra
Donderdag, 18 april • 20:10 - 21:25
Kirsten Jense
Ik ben ervaringsdeskundige, yogajuf, lichaamstherapeut, zelfliefde coach en creatieve ziel. Ik heb ervaring in het werken met mensen en het verzorgen van coaching en ondersteuning op cognitief, emotioneel en lichaamsgericht gebied. Mijn werkwijze is open en nieuwsgierig, praktisch en intuïtief. Bij mij krijg je de aandacht, professionaliteit en zorg die je nodig hebt om weer op te laden en de kracht te vinden om de juiste/gewenste stappen in je leven te zetten. ♥︎ De kracht en energie om jezelf volledig te leren kennen en omarmen, precies zoals je bent♥︎
Beschrijving
Deze les is volledig gericht op ontspanning en herstel van het zenuwstelsel. Doordat we tijdens deze les voor langere tijd in volledig ontspannen en door props ondersteunde houdingen zakken, krijgen je de ruimte om op dieper niveau los te kunnen laten.

En wanneer we in deze diepere staat van ontspanning zijn, zakken we nog een stukje verder door een fijne Yoga Nidra meditatie.

Yoga Nidra wordt ook wel Yogic Sleep genoemd. Een goede Nidra meditatie van 30 minuten staat gelijk aan 2 tot 4 uur diepe slaap.

Deze les kan met name erg fijn zijn als je last hebt van zware stress, gevoelens van angst en onveiligheid, of zelfs trauma.

Doordat deze les een hele maand hetzelfde blijft weet je wat je kunt verwachten. Je systeem hoeft zich niet elke week af te vragen wat er gaat gebeuren en dit kan een gevoel van weten en veiligheid creëren, waardoor het makkelijker is je over te geven aan de ontspanning die jouw herstel kan bevorderen.

Let op: Vanaf 1 mei zijn de inschrijf tijden als volgt:
Voor de avondlessen: Deze kun je vanaf nu tot 5 uur van tevoren boeken en annuleren.
Voor de ochtendlessen: Deze kun je vanaf nu tot 15 uur van tevoren boeken en annuleren.