Yin Yang Yoga
Geannuleerd
Donderdag, 18 april • 09:30 - 10:45
Kirsten Jense
Ik ben ervaringsdeskundige, yogajuf, lichaamstherapeut, zelfliefde coach en creatieve ziel. Ik heb ervaring in het werken met mensen en het verzorgen van coaching en ondersteuning op cognitief, emotioneel en lichaamsgericht gebied. Mijn werkwijze is open en nieuwsgierig, praktisch en intuïtief. Bij mij krijg je de aandacht, professionaliteit en zorg die je nodig hebt om weer op te laden en de kracht te vinden om de juiste/gewenste stappen in je leven te zetten. ♥︎ De kracht en energie om jezelf volledig te leren kennen en omarmen, precies zoals je bent♥︎
Beschrijving
Yin Yang Yoga
Yin Yoga is een holistische benadering van yoga waarin ik je uitnodig dieper te verbinden met jouw fysieke, mentale, energetische, emotionele en spirituele lichaam.

Yang Yoga is een fysiekere benadering van yoga waarbij we met de adem door de houdingen heen bewegen met bewustzijn, kracht en souplesse.

Deze Yin Yang Yogales is een perfecte balans tussen actie en ontspanning.

Tijdens de lessen gaan we eerst opwarmen en de spieren en houding trainen met een activerende Hatha Flow, waarin we met de adem door de houdingen heen bewegen.

En daarna stromen we lekker door naar de zachte Yin energie, met houdingen die gericht zijn op dieper zakken in bindweefsel en mindfulness. Waarin we houdingen langer vasthouden en ondersteunen waar nodig, zodat we echt kunnen zakken en diepere celaanmaak stimuleren, naast het vertragen van geest en gedachten.

Deze les is voor Yogi’s van elk niveau. Gedurende de les geef ik opties zodat iedereen mee kan doen.

Zo kun je zelf kiezen wat goed voelt voor jouw lijf op elk moment.