Ademcirkel
Inställt
Fredag, 31 mars • 18:30 - 21:30
Lindsay Gielen
Beskrivning
Deze ceremonie is -in tegenstelling tot de womb circle- voor iedereen, ook mannen zijn welkom. Bewust ademen is ook een manier om je slaappatroon en spijsvertering te verbeteren. Je komt meer in balans en je ruimt gebeurtenissen in je leven die in je onderbewuste hebt liggen opgeslagen op.

Verbonden ademhaling is een vorm van ademen waarbij de in- en uitademen met elkaar verbonden zijn. Door op deze manier te ademen ontstaat een diepe ontspanning in je lichaam. De onderdrukte emoties en gevoelens, de blokkades, komen naar de oppervlakte waardoor er ruimte komt om ze te verwerken en los te laten.

Bewust ademen maakt de levensenergie wakker en laat het lichaam weer stromen zodat je dichter bij je essentie komt. Het is een ontdekkingsreis naar je binnenwereld waarbij we de adem als voertuig gebruiken.

Onze ceremonies zijn veilig en vol met liefde. Voel je gedragen door ons en dompel jezelf onder in al het moois wat leven met de adem, jouw levenskracht, je te bieden heeft.

Je voelt direct wat de helende kracht van jou adem voor jouw kan betekenen. Onze ademhaling heeft invloed op onze staat van zijn fysiek, emotioneel en mentaal. Wij hanteren een eenvoudige en toepasbare uitleg waardoor jij begrijpt hoe bewust ademen je leven kan veranderen.

Doe mee met deze indrukwekkende en magische avond en:
- Ervaar de helende kracht van je eigen adem
- Leer hoe je meer in verbinding kunt komen met je lichaam, geest en ziel dankzij bewust ademwerk
- Ervaar gedragenheid door samen te ademen in een groep

Voel je welkom en gezien bij ons.