Workshop TRE (tension en trauma release)
Geannuleerd
Zaterdag, 11 mei • 12:00 - 15:00
docent bij De Yogawereld
Beschrijving
Zaterdag 11 mei 12-15 Workshop Tension en Trauma Release met Melanie 35 eur
Stress ervaren we van tijd tot tijd allemaal.
Merk je dat je spanning vasthoudt? Dat je emoties wellicht een eigen leven gaan leiden? Ben je erg vermoeid en ga je richting een burn out? Of ben je misschien gewoon nieuwsgierig naar hoe je jezelf kunt aanleren om opgeslagen stress en spanning in je lichaam los kunt laten en je zenuwstelsel te reguleren?
Dan is de Workshop Tension en Trauma Release bij De Yogawereld iets voor jou!
In deze TRE workshop leer je je eigen zenuwstelsel te kalmeren en zo de effecten van (chronische) stress, trauma’s en (spier)spanning los te laten. Hierdoor ervaar je fysiek, emotioneel en mentaal meer rust, ruimte en ontspanning.
Tijdens deze workshop gaan we gezamenlijk op reis en ontdekken we een aantal tools die je kunnen helpen weer terug te komen naar een natuurlijke ontspannen balans, je adrenaline niveau te verlagen en je energie terug te vinden. In contact met je lichaam en in contact met je hart.
De workshop is een aanrader als je

Af wilt van chronische spanning in je lichaam
Rust in je hoofd zoekt
Emotioneel stabieler wilt zijn
Burn-out thuis zit en actief aan de slag wilt met je herstel
Veel op je bordje hebt en bang bent dat je overspannen/ burn-out raakt
Een van de ervaringen die met ons is gedeeld:
'Ik nam deel aan de TRE workshop met veel nieuwsgierigheid. Ik wist niet wat ik kon verwachten en vond het echt een bevrijdende ervaring. Ik wist niet dat je lichaam stress op die manier kon loslaten. Vooral het deel over het fysieke loslaten heeft me veel gebracht. Ik heb de neiging om emoties vast te houden in mijn heupen en na de sessie was ik al zoveel leniger. Ik raad het echt aan en kijk er naar uit om het opnieuw te doen.'


Na de workshop kan je Melanie contacten voor een persoonlijke follow-up