Reinigingsweek met Wendy 15-20 april 2024 dag 1/6 , 7.15-8.30
Geannuleerd
Maandag, 15 april • 07:15 - 08:30
docent bij De Yogawereld
Beschrijving
Het voorjaar is vanuit verschillende tradities een goed moment voor een detox periode. Een periode waarin zowel het fysieke lichaam, als het emotionele, mentale en spirituele, wordt gereinigd. Om op deze manier jezelf op alle lagen op te schonen, zodat er een frisse energie is voor de nieuwe fase, namelijk de lente.

Ik heb het al meerdere malen op locatie en thuis gedaan, keer op keer heeft het mij veel gebracht. Een helder hoofd, een schoon lijf en veel meer energie. Om je uit te nodigen en te ondersteunen om dit vanuit huis te gaan doen organiseren we van 15-20 april een reinigingsweek.

Wat houdt deze week in:

Via de mail ontvang je uitleg m.b.t. het (mild of intensief) reinigen, wat bestaat uit drie fases; afbouwen, reinigen en opbouwen.

6 dagen een yogales in de ochtend (7.15 - 8.30 uur), zowel in de zaal als
online te volgen (de les wordt opgenomen, dus ook op een later moment te volgen). Deze lessen zijn zo opgebouwd dat de verschillende organen in het lichaam extra aandacht krijgen voor het optimaal reinigen van lichaam en geest. In combinatie met pranayama (ademhalingstechnieken) en meditatie om op alle lagen te reinigen.

Elke dag ontvang je een e-mail met een recept voor een sapje voor de volgende dag
en ter ondersteuning om de motivatie hoog te houden.

DATUM: van 15 tot 20 april
TIJD: Dagelijks van 7.15 - 8.30 uur
KOSTEN: 100,- per persoon (inclusief alle lessen, informatie en
adviezen per mail)

Voor vragen mail naar wendy@deyogawereld.nl