Workshop - Detox med Yin Yoga - 575 kr.
Søndag, 29 maj • 11:00 - 14:30
Theilgaards Torv 9, 1. tv. - 4600 Køge
Gitte ❤
Beskrivelse
Skønne blide og rolige øvelser, med detox virking!

3,5 time med indlagt pause, der vil være kaffe og te til rådighed.
Med medbring selv madpakke og drikkedunk.

Giv slip på dagens mange indtryk og styrk kroppens naturlige udrensningsprocesser. Yogaklassen består af en række udrensende yin yogastillinger, der stimulerer Nyrer- & Blæremeridianerne, der flyder langs bagsiden af kroppen samt forsiden og indersiden af benene. Yogastillingerne kan hjælpe dig med at styrke kroppens naturlige udrensningsprocesser og give dig en følelse af mere selvværd, selvaccept

Indblik i Ayurveda , wellness og åndedrætsøvelser
Er et oldgammelt Indisk system for naturlig og holistisk medicin og helbredelse. Ved at følge nogle ayurvediske principper kan du få en effekt på krop og sind. Find din dosha. Og få nogle yogaøvelser som passer til din doschatype

Vi befinder os oftest 3-5 minutter i en yin yogastilling. Det kan sammenholdt med andre yogaformer synes som lang tid, men når først man vender sig til det, føles det vidunderligt, at få lov at give slip og at have god tid til det.
Grundlæggende (og med lidt træning) sker der flere ting, når du giver efter i en Yin stilling:
• Du giver slip på din krop
• Du giver slip på dit åndedræt
• Du giver slip på dit sind
Når vi skal være 3-5 minutter (eller måske helt op til 10 minutter) i en stilling er vi nødt til at give slip på musklerne for at kunne give os hen og slippe spændinger og muskelaktivitet. Når det sker og vi finder ro i stillingen og giver efter for tyngdekraften, vil åndedrættet falde mere til ro, så det bliver beroligende og nærende. Når dine muskler slappes og dit åndedræt falder til ro, vil du mærke, hvordan du langsomt giver slip på dit sind.

Yin yoga består af omkring 25 stillinger, som alle virker dybt i vores krop fordi vi arbejder med bindevævet snarere end musklerne. Yin stillingerne påvirker medianbanerne og energiflowet i kroppen og ud i organerne.