Pilates light ONLINE
Online
Dinsdag, 29 november • 18:45 - 19:45
Natascha Huige
Beschrijving
Let op: dit is een online les die tegelijkertijd live in de studio wordt gegeven. De even weken geeft Yacintha deze les, de oneven weken geeft Natascha deze les.
Deze les is minder intensief en minder zwaar dan een “gewone” Pilates les. De houdingen zijn voor iedereen goed uit te voeren, dus ook voor beginners. Het tempo is wat lager en ook is er meer aandacht voor ontspanning tussen de houdingen door. Heb je altijd al een keer Pilates willen proberen, maar zie je er een beetje tegenop omdat je denkt dat het heel zwaar is? Dan is dit je kans!

Bij een Pilates les voer je de houdingen vloeiend en soepel uit op je ademhaling. Omdat je tijdens een Pilates les heel geconcentreerd bezig bent heb je geen tijd om je zorgen te maken. We werken vooral aan de dieper liggende spieren van onze core (buikspieren, bilspieren, rugspieren en bekkenbodemspieren) waardoor je houding verbeterd en je sterker wordt. Je bent fysiek inspannend bezig om de houdingen op een goede manier uit te voeren en dat zorgt voor rust in je hoofd. Na afloop van deze les voel je je ontspannen maar ook sterk en energiek!