USPJEŠNA: Program za osobni razvoj i poduzetnički rast - Uvodna radionica
Lørdag, 9 desember • 10:30 - 13:30
Elixir Vitae
Beskrivelse
Jedna od izvornih namjera Elixirove misije je uključiti u naš holistički put samoostvarenja i programe koji vas podržavaju u ostvarenju vaših ciljeva i misije u svijetu. Želimo biti poligon koji vam daje prakse i podršku za puno ostvarenje svog potencijala. S tom namjerom na umu, a vođeno i vlastitim iskustvima i lekcijama, nudimo vam jedan novi program!

Šestomjesečni krug podrške i reprogramiranja limitirajućih navika i uvjerenja za žene poduzetnice - USPJEŠNA: Program za osobni razvoj i poduzetnički rast

Što program nudi?

U ovoj seriji od 6 radionica steći ćete bolje samopouzdanje, izoštren fokus, jasnije ciljeve, konkretniji plan napredka i osloboditi energiju za pokret, kroz pristupe koji uključuju NLP (Neuro Linguistic Programming), somatske prakse, sistemske konstelacije, individualni i grupni coaching.

Pomoći ćemo vam u jasnijem definiranju svoje vrijednosti u osobnom i poslovnom kontekstu, u boljem upravljanju vremenom, u učinkovitijoj komunikaciji, u svjesnijem donošenju odluka i ostalim vještinama uspješnog poduzetništva.

Program vas vodi kroz osvještavanje i promjenu ograničavajućih uvjerenja, a kroz podršku kruga i dijeljenje iskustava pomaknuti ćete granice koje vas ograničavaju u ostvarenja vašeg punog potencijala u poslovnom i osobnom životu.

Ove radionice su za vas ako se trenutno susrećete s izazovima u nekoj od sljedećih domena:

Stres i burnout - Ako ste izloženi visokom stresu i pritisku. Razumijevanje povezanosti uma i tijela pomoći će vam upravljati stresom i povećati vašu otpornost.

Motivacija i promjena - Ako razmišljate o promjeni, no nikako da se odlučite na prvi korak, radionice će vam dati konkretne korake i perspektivu kako ostvariti željeni cilj, potičući usvajanje novih načina razmišljanja i ponašanja.

Kojim smjerom krenuti - Fokusiranje na jasnu viziju pomoći će vam da precizno definirate svoje ciljeve i korake prema njenom ostvarenju

Odnos prema vremenu i zadacima - osvještavanje svog odnosa prema vremenu, omogućiti će vam učinkovito planiranje i obavljanje poslova i zadatka, te ravnotežu poslovnog i osobnog života.

Odlučivanje i produktivnost - Razumijevanje vlastitih obrazaca ponašanja i razmišljanja pomoći će vam u prepoznavanju potencijalnih blokada ili iracionalnih uvjerenja koja utječu na to kako donosite odluke i pristupate poslu i zadacima. Osvještavanje i promjena ograničavajućih uvjerenja drastično će poboljšati vaše sposobnosti upravljanja različitim situacijama te vam omogućiti lakše postizanje željenih ciljeva.

Odnosi - ako želite graditi odnose povjerenja s klijentima, članovima tima i partnerima, svijest o vlastitim emocionalnim stanjima i njihovom utjecaju na vaše ponašanje, te način kako komunicirate, pomoći će vam da uspješno gradite odnose u poslovnom i osobnom kontekstu.

O voditeljicama programa:

Snjezana Kupres
NLP trenerica & coach, medijatorica, trenerica Poslovnih i prodajnih vještina sa 25 godina iskustva u radu s ljudima u korporativnom okruženju.
Od 2007. godine u području edukacije školuje se u Kuala Lumpuru, Singapuru, Ženevi i Londonu.
Od 2016. godine radi samostalno kao konzultant, trener, coach, medijator. Kontinuirano se educira i prati trendove iz područja prodaje, razvoja poslovnih modela, psihologije prodaje, komunikacije, NLP-a, medijacije, sistemskih konstelacija, osobnog razvoja te ih primjenjuje u treninizima i edukcijama.
U radu s ljudima vjeruje u neupitnu sposobnosti svake osobe da poboljša vlastiti život svjesnim naporom.

Marija Grgurević
Začetnica je Elixir Vitae Holističkog fitness studija, uči već puno godina o poduzetništvu na svom iskustvu i pogreškama. Obrazovana je u SAD-u, formalno ima Magisteriji iz primijenjene znanosti ponašanja, Coaching i Consulting u Organizacijama, a uz studij psihologije, proučavala je paralelno jogu, ples i druge somatske pristupe transformaciji. Elixir je njen najozbiljniji stvaralački i poduzetnički projekt do sad, pa se kroz njega susrela s mnogim svojim nesvjesnim ograničenjima i uvjerenjima. Ovaj projekt pokrenula je iz želje da podrži i druge koji se na tom putu susreću sa svojim limitima.

Ako mislite da je ovaj program upravo ono što vam kao poduzetnici upravo treba ili se tek namjeravate upustiti u poduzetništvo tj. bilo koji vid ostvarivanja svoje vizije i misije u svijetu, pridružite nam se na uvodnoj radionici gdje ćete iskustveno doživjeti naš pristup i saznati više.

UVODNA RADIONICA 9.12. 10h30-13h30
Na ovoj kratkoj radionici dobit ćete iskustveni uvod u program koji slijedi, te imati priliku odlučiti želite li se pridružiti grupi koja kreće u siječnju i traju do svibnja. Rad će se odvijati kroz jednodnevne mjesečne module u Elixiru. Cijena uvodne radionice: 60€