Over FONKELZ kindercoaching & ontspanning

OVER MIJ
Mijn naam is Chantal Berends, 41 jaar, getrouwd met Rob en mama van Isa (10) en Tygo (9). Samen wonen we in het mooie Steyl. Vanuit mijn jarenlange ervaring als leerkracht in het basisonderwijs, ben ik sinds 2016 trotse eigenaar van Fonkelz Kindercoaching. Waar ik kinderen vanuit bewustwording en ontspanning (weer) laat schitteren en stralen ⭐!

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN:
Enthousiast, positief, empathisch, spontaan, creatief, oprecht, muzikaal, zorgzaam en sociaal.

SOCIAAL-EMOTIONELE ONTWIKKELING
Al op de PABO vond ik alles rondom de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen erg interessant. Hoe zit iemand in zijn/haar vel en hoe kan ik daar het beste bij helpen? Ik zag en voelde veel gebeuren bij kinderen in mijn klas, zowel op school als in de thuissituatie, en ben me vanaf 2010 gaan verdiepen in het coachen van kinderen.

In 2016 kwam Relax Kids (lessen in ontspanning en mindfulness) op mijn pad en dit was voor mij het laatste zetje om mijn eigen praktijk te starten als kinder- en ontspanningscoach: Fonkelz Kindercoaching werd geboren!

MIJN PIJLERS
Bewustwording van emoties, inzicht in talenten en kwaliteiten, verbinding met jezelf en de ander, ontspanning, oprechte aandacht en gezelligheid staan voor mij centraal. In mijn werk, maar ook als mens. ‘Wat je aandacht geeft groeit’ en ‘achter ieder gedrag zit een behoefte’ zijn zinnen die mij inspireren.

Wie goed in z’n vel zit en zelfbewust is, is veel beter in staat nieuwe dingen op te nemen en te verwerken. Mijn motto is dan ook: ‘vanuit bewustwording en ontspanning (weer) stralend jezelf zijn!’

Je bent van ❤️e welkom voor een kopje koffie of thee in mijn studio op Waterloostraat 16 te Steyl!

Met fonkelende groet,

Chantal Berends
Kinder- en ontspanningscoach
www.fonkelz.nl