Herstel & Yoga Nidra Deluxe
Wachtlijst
Vrijdag, 20 januari • 19:00 - 21:15
Halara Waardamme, Shala
Ann Verhaeghe
Ik richt mij op de holistische heling en krachtige groei van ieder mens. Yoga heeft oneindig veel te bieden voor lichaam, geest en ziel. Yoga is letterlijk een levensstijl en kan worden toegepast op ieder aspect van ons leven. Daarom geef ik tijdens mijn lessen graag handige praktische tips mee die je direct thuis kujnt toepassen om meer welzijn te ervaren. Mijn formele opleiding doorheen de laatste decennia omvat meer dan 1000 uren bij de beste experts in hun vak. Ik begeleid mensen op ieder niveau en iedere leeftijd, in groep, prive en op het werk. Naast yoga doceren, geef ik ook Indische Hoofdmassage en Reiki bij Halara...
Beschrijving
Het uiterst langzame tempo en het rustige ademen in de Herstel yoga activeren het parasympathische zenuwstelsel. Hierdoor geraak je volledig uit de welbekende vecht-of-vlucht toestand. Dit harmoniserende effect op ons zenuwstelsel zorgt voor duurzaam herstel tot op cellulair niveau. Deze vorm van yoga is vooral aangewezen bij CVS, burn-out, depressie, auto-immuunziekten, maar ook wanneer je wil genieten van een ECHTE PAUZE uit je dagelijkse leven.
De Nidra yoga die erop volgt, is een heel makkelijke, liggende vorm van meditatie, waarbij wetenschappelijk bewezen is dat de hersengolven tot in Theta toestand gaan, waar het lichaam zichzelf begint te helen.

Deze twee uur en een kwart durende workshop wordt afgesloten met een kruidenthee of superfood drankje!
Dit alles in een waanzinnig mooie natuuromgeving!