Mantra Singing Cicle en Sound Healing
Zondag, 28 april • 13:30 - 16:00
Lydia van der Helm
Vanaf mijn 17de geef ik al sportlessen en ben ik allround sportinstructeur. Op mijn 30ste maakte ik in mijn zwangerschap kennis met zwangerschapsyoga. Daar is het virus begonnen. Inmiddels 500h Hatha Yoga. Aantekening: Meditatie, Yoganidra, Zwangerschapsyoga, Kinderyoga, Yinyoga en Ademhaling. Er is nog geen moment geweest waarbij ik met tegenzin op mijn yogamat ben gaan zitten. Yoga geven is Yoga krijgen en ik voel me dan ook een gezegend en dankbaar dat ik jou op weg mag helpen naar jezelf door Yoga-coaching, ademhaling en meditatie.
Beschrijving
✨ Mantra Singing Circle & Sound Healing ✨

Laat je onderdompelen in MantraMagie met mantra’s, heartsongs en magische klanken…
Tijdens dit ruim 2 uur durend evenement nemen Jacqueline en Martin (JaMantra) je mee op een reis van klank, zang en verbinding…
Mantra’s zijn korte herhalende teksten met een diepe onderliggende intentie en betekenis.
Velen daarvan bestaan al duizenden jaren en komen uit oude oosterse tradities. De oorspronkelijke taal van mantra’s is het oude Sanskriet of Tibetaans. Boeddhisten en Hindoeïsten ontdekten lang geleden al, dat als je zuivere intenties op deze manier samen uitspreekt en herhaald dat dat een verrassend helend en transformerend effect kan hebben. Mantra’s kunnen gereciteerd of gezongen worden.
Door een mantra te herhalen, kom je los van je gedachten, gevoelens, emoties, conditioneringen en identificaties met o.a. je lichaam. Het zorgt voor rust in je geest en helpt je om in verbinding te komen met je ware Zelf.
De kracht van een mantra is enorm en als je samen zingt wordt die kracht nog eens versterkt. Zelfs als je de betekenis van de woorden niet kent, hebben mantra’s een ongekend effect.

Na het mantra zingen is er een speciale soundhealing/meditatie om de klanken op je in te laten werken en nog diepere stilte en rust te ervaren…
Martin en Jacqueline zijn beiden warme persoonlijkheden die je van harte verwelkomen tijdens dit samenzijn vol muzikale inspiratie en verbinding vanuit je ziel.
Ervaring met zingen is niet vereist. Voel je vrij om te luisteren of mee te zingen…

Martin begeleid de mantra’s muzikaal op de gitaar en speelt handpan. Zijn diepe stem resoneert met de warme stem van Jacqueline. Zij bespeelt de bongo, ukelele en diverse handinstrumenten. De teksten van de mantra’s & heartsongs zijn aanwezig.
Na het mantrazingen en de soundhealing is er nog een momentje voor thee met wat lekkers.

Wil je vast een voorproefje?

Kijk op

www.jamantra.nl

Datum: 28 april 2024

Tijd: 13.30 - 16.00 uur

Kosten: € 22,50 incl. Thee met wat lekkers

Er is ruimte voor maximaal 15 personen. Dit bijzondere evenement gaat door bij een minimale deelname van 7 personen.

Namasté 🙏
Jacqueline & Martin