Vinyasa Slow Flow
Onsdag, 8 februar • 19:15 - 20:15
Brit Lise Steinkjellå
Jeg er opptatt av at vi lytter til kroppen og at vi som mennesker er mer enn bare den fysiske kroppen. Yoga hjelper å gjøre kroppen sterkere, smidigere og ha en bedre balanse både fysisk, emosjonelt og mentalt. Pust og yogastillinger brukes for å redusere stress, roe ned og senke pulsen. Jeg brenner for en bedre folkehelse. Jeg er opptatt av å ha en uhøytidelig tilnærming til yoga og gjøre det lekent og tilgjengelig for alle som ønsker. CV 2020: 300 YTT Grunnutdanning, Oslo Yoga 2021: 100 YTT Vinyasa, Oslo Yoga/Pia Maria Kozlowski 2022: 70 YTT Yin/Restorative, OSY/Maria Djønne 2023: 100 YTT Vinyasa, The Shala Oslo 2023: 65 YTT Gravidyoga Studio Má Oslo
Beskrivelse
En dynamisk og flytende klasse som ikke har en fast form og som varierer fra gang til gang. Vinyasa betyr «bare flyte» og vi synkroniserer pust og bevegelse i de ulike asana/stillinger. Klassene vil variere og passer for deg som vil kombinere styrke, utholdenhet og fleksibilitet. Du vil få muligheten til å utfordre og bevege kroppen og samtidig redusere stress, øke konsentrasjon og mentalt fokus.
Vinyasa slow flow: Passer deg som er ny, har gjort noe yoga fra før eller som ønsker en litt roligere vinyasa-klasse. Varighet: 60 min.