Workshop Wim Hof Method: Isbad
Samstag, 25 Februar • 14:00 - 18:00
Strandv 89
Sandra Abdul Karim
Sandra is a yogateacher and a breathworker. She has met and been taught from breathwork-masters like Wim Hof and James Nestor and is certified Wim Hof method instructor and Oxygen Advantage Functional Breathing instructor. She has recently returned from James Nestor´s Breathretreat in Costa Rica and aims in this course to share her peak knowledge and experience.
Beschreibung
Sätt dig själv i experthänderna på en certifierad WHM-instruktör för att lära dig de tre grundpelare inom Wim Hof Metoden: Andningsteknik, kall exponering & Mindset. Ta reda på hur du kan använda ditt andetag och kall exponering för att optimera både kropp och själ samt lära dig om den underliggande fysiologin.
25/2 14.00-18.00

Denna workshop är begränsad till 15 deltagare som möjliggör riklig personlig uppmärksamhet och feedback skräddarsydd för din personliga situation. Oavsett om du vill förbättra mental eller fysisk prestation, lindra symtom relaterad till en sjukdom, eller bara är nyfiken på att ta reda på vad Wim Hof metoden handlar om så erbjuder en WHM workshop något för alla!

Workshopen startar vanligtvis med en kort introduktion till Wim Hof metoden och innehåller alltid en andningssession och ett (valfritt) isbad. I slutet finns det gott om utrymme för reflektion och instruktören finns där för att svara på frågor under hela workshopen.

Om du inte har tidigare erfarenhet av kall exponering rekommenderar vi att du avslutar dina duschar med en kalldusch de dagar fram tills att workshopen äger rum. Detta kan vara överväldigande till en början men försök bara slappna av, fokusera på andningen och föra den i en kontrollerad och stadig rytm.

Workshopen passar alla, men kräver en grundläggande hälsonivå. Av försiktighetsskäl avråder vi från deltagande under graviditet eller om du har epilepsi. Personer med kardiovaskulära problem eller andra allvarliga hälsotillstånd bör alltid rådfråga en läkare innan.

Workshopen bokas genom denna länk:

https://www.wimhofmethod.com/activities/whm-fundamentals-workshop-skaane-laen-sandra-abdul-karim-3/43847