Soulful yin
Tuesday, 22 November • 20:30 - 21:45
Laura V Vantorre
Vier jaar geleden kwam Laura door een zware periode voor het eerst in contact met yin yoga. Het leerde haar om terug in contact te komen met haar eigen intuïtie en te luisteren naar haar lichaam. Ze volgde de opleiding ‘Yin Yoga & Chinese Geneeskunde’ en kwam zo in contact met Traditionele Chinese Geneeskunde, meridianen en chi, onze levenskracht. Ondertussen verdiepte ze zich verder in Myofascial Stress & Trauma Release, Restorative Yoga, Yoga Nidra & Transformational Breath. In haar practice gaat ze op zoek naar rust in de onrust, stilte in de storm. Ontprikkelen in een overprikkelde wereld en ont-moeten. Let me take you on a journey within. DEEP YIN + NIDRA Vertragen, verstillen & loslaten. Bij yin yoga doen we niet aan spieropbouw, maar graven we dieper. Door langer en ontspannen in de houdingen te blijven werken we in op ons bindweefsel en celgeheugen. Geen strakke houdingen, maar opnieuw contact maken met ons lichaam en intuïtie en aanvoelen wat jij nodig hebt. We eindigen de practice met een diepgaande yoga nidra waarbij ik je meeneem op een reis doorheen alle lagen van je bewustzijn. Tot we landen op een plaats van innerlijke rust en stilte. Lay back, relax & enjoy the journey.
Description
Vertragen, verstillen & loslaten.
Bij Soulful Yin doen we niet aan spieropbouw, maar graven we dieper. Door langer en ontspannen in de houdingen te blijven werken we in op ons bindweefsel en celgeheugen. Geen strakke houdingen, maar opnieuw contact maken met je lichaam, intuïtie en aanvoelen wat jij nodig hebt. Er is geen doel te bereiken tijdens de practice, enkel een bewuste aanwezigheid in het hier en nu. We duiken de diepte in vanuit vertrouwen, overgave en de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer dient.
Soulful Yin is meer dan yoga. Aan de hand van ademwerk, meditatie, storytelling, bewuste diepgaande bewegingen, aanrakingen en muziek neem ik je mee op een reis doorheen alle lagen van je bewustzijn. Tot we landen op een plaats van innerlijke rust en stilte. Een plaats om gewoon te mogen zijn …
Lay back, relax & enjoy the journey.