Full circle yoga
Monday, 29 May • 20:30 - 21:45
Marjan Meganck
Marjan combineert haar passie voor bloemen met liefde voor yoga. Afwisselend vind je haar op haar bloemenplukveld en op de mat. Doordat ze zelf met kanker te maken kreeg, heeft ze ervaren hoeveel yoga voor herstel en hernieuwing kan zorgen. Ze geeft les aan mensen die geraakt zijn door kanker in Villa Zomernest en in de praktijk van haar kinesiste Laurence Vancoppenolle. Marjan woont met haar gezin en twee honden in de Bloemekenswijk in Gent. Ze wil liefst elke dag buiten zwemmen, vindt rust bij bomen en Zuid-Afrika is het land waar ze de grootste levenslessen meekrijgt.
Description
Full Circle Yoga is :
🔘tijd nemen om aan te komen
🔘 een reeks asana’s bouwen rond een steeds wisselend thema, vertrekkend van een asanagroep, een lichaamsdeel, het seizoen, een intentie...
🔘 afronden met een lange savasana

Verwacht je aan een combinatie van meditatie, yogahoudingen geankerd in de traditie van BKS Iyengar, geur en muziek. De focus ligt op aandacht: aandacht om aanwezig te zijn, aandacht om het lichaam te verkennen en aandacht voor wat de effecten zijn van yoga op het leven (zodat je er nooit meer genoeg van krijgt!).