START TO KUNDALINI met Leen
Torsdag, 13 juni • 18:30 - 19:45
Leen Piqueur
Leen is hier om diep te zien: in mensen, in situaties, in systemen. Al van mini af is ze gefascineerd door mens en natuur en hoe deze in interactie gaan, zich bewegen, zich ontwikkelen en wat hun waarden, diepe verlangens en hun drijfveren zijn. Mensen inspireren, bewegen en gidsen om elke dag een stapje dichter bij zichzelf en wie ze werkelijk zijn te komen, is haar grote passie. Ze ziet de ander in wie hij/zij werkelijk is en heeft de wijsheid en gevoeligheid om hun energie te leiden, back to their essence.’ Dankzij eigen levenservaringen als kind, moeder, onderwijzer, partner, kunstenaar, ondernemer, vriendin, zichzelf vindende mens en dankzij tal van opleidingen, workshops, boeken en gesprekken wordt ze elke dag wijzer over het leven, en ziet het als haar missie deze wijsheid aan anderen door te geven. Vandaag zijn Kundalini Yoga en Human Design 2 concrete inspiratiebronnen van waaruit ze haar inzichten deelt met iedereen die zich graag door haar energie laat raken.
Stadig 17 tilgængelig
Beskrivelse
Yoga is echt voor iedereen, ongeacht je leeftijd, vorm of maat. Maar toch kan het spannend zijn om voor het eerst een yogastudio binnen te lopen. Daarom hebben we een speciale reeks van 3 lessen voor absolute beginners in yoga samengesteld. In deze reeks focussen we op kundalini yoga, omdat daar de klemtonen nog net iets anders liggen.



Gedurende deze 3 lessen nemen we je mee om de wereld van yoga te ontdekken. We leggen uit wat kundalini yoga eigenlijk is, wat een typische les inhoudt en hoe je het op de juiste manier kunt beoefenen. Het mooie is dat we deze lessen op een rustig tempo opbouwen, zodat je comfortabel en zelfverzekerd kunt groeien in je yogapraktijk.

Ons doel is om je een solide basis te geven, zodat je klaar bent om je yoga-avontuur voort te zetten, ongeacht je ervaringsniveau. Yoga is er voor jou, we kunnen niet wachten om je te verwelkomen!