PROEFLES — Mindfulness voor de enthousiaste denker
Sunday, 28 April • 10:00 - 12:00
HP TEAM
Description
Dit is een proefles ter inleiding van de cursus 'Mindfulness voor de enthousiaste denker' gegeven door Simon Moeyaert. Kom proeven van wat mindfulness voor jou te bieden heeft en maak kennis met Simon en zijn manier van lesgeven. Twijfel je of dit nog iets voor jou is, kom dan even proeven!

In deze cursus, gegeven door Simon Moeyaert, leren we dat mindfulness niet alleen beoefend kan worden als we stilzitten. We gaan aan de slag met onze actieve geest, de constante stroom van gedachten die door ons hoofd gaat, en de minder aangename gedachte patronen die we allemaal hebben. Door bewustzijn te zijn, zien we welke impact deze gedachten hebben op onszelf en de wereld rondom.

We oefenen om:
- in eerste instantie bewust te worden van onze gedachten,
- ten tweede de gedachten te onderzoeken en begrijpen,
- en ten derde te beseffen dat deze gedachten niet bepalen wie wij zijn.

De workshops worden intiem en interactief gebracht, met veel aandacht voor jouw persoonlijk traject en opportuniteiten om begeleid te oefenen.

Als jij op zoek bent naar meer bewustzijn in je leven, een verademing van de zware gedachten in je hoofd of een nieuw perspectief op je eigen gedachten schrijf je dan in voor deze cursus.



OVER SIMON

Ik ben Simon, gepassioneerd door mindfulness, psychologie en het menselijke lichaam. Deze passies hebben mij geleid tot het geven van mindfulness workshops, mannenwerk, en yogales. Vanuit mijn eigen ervaring heb ik geleerd om te navigeren door de uitdagingen van een constante stroom aan gedachten die door ons hoofd gaan, en de minder aangename gedachtepatronen die velen van ons ervaren. Met deze ervaring help ik mensen om deze uitdagingen om te zetten in kracht, hen te leren hoe ze hun geest kunnen kalmeren en meer aanwezig kunnen zijn in het moment. Mijn aanpak combineert persoonlijke inzichten met bewezen technieken, gericht op het bieden van praktische tools die iedereen kan gebruiken om een meer mindful en voldaan leven te leiden.



OVER DE CURSUS

Deze cursus bestaat uit 6 workshops die telkens doorgaan op zondagochtend van 10 tot 12u. De cursus is in zijn geheel te boeken en te volgen omdat je verder werkt van les tot les.

De data zijn zondag 28 april (proefles) / 12 mei / 19 mei / 26 mei / 9 juni / 23 / 7 juli.

Prijs voor de cursus is 250 euro.

Op zondag 28 April gaat er een proefles door van 10u tot 11u30. Deze proefles kan je vrijblijvend volgen. Bevestig je aanmelding door je te mailen naar info@householdpractice.be. Prijs voor de proefles is 15euro, contant te betalen.