Voor rittenkaarthouders, Cacao en Nieuwe Maan Ceremonie, (zelf) liefde
Zondag, 5 mei • 10:00 - 13:00
Wanda Bolck
Mijn naam is Wanda en ik ben eigenaresse van mijn eigen bedrijf, innervibez. Op geheel eigen- en intuïtieve wijze geef ik begeleiding in de vorm van yoga- lessen, specials, wandelingen en meer!
Beschrijving
4 ritten

Net als dat de maan een zeer krachtige werking heeft op het water van de zee, door eb en vloed, zo heeft de maan ook een zeer groot effect op ons innerlijk water waar wij veel herinneringen, emoties, blokkades en ook trauma dragen.

De Nieuwe Maan staat voor vernieuwing, manifestatie, innerlijke reflectie en transformatie.

Op de dag zelf ontvang je de informatie over de Nieuwe Maan energie van die dag, die op 8 mei om 5:24u in Stier staat.

We starten deze dag met een meditatie om af te stemmen op de liefde in, voor en van onszelf.
Daarna zullen we het cacao ritueel starten. De cacao die ik gebruik is zeer puur en, in smaak en zuiverheid, heel anders dan je mogelijk gewend bent.
Ik ga je tijdens dit ritueel wat vertellen over de cacaosoort van dat moment en ook zul je zelf, nadat jij je intentie vanuit jouw hart gezet hebt voor die dag, de kracht en zachtheid mogen gaan ervaren van de cacao.
Het drinken van deze heilige cacao kent veel voordelen voor de gezondheid.

Door de toevoeging van de cacao, is de waarde van deze Special helaas wat hoger, waardoor ik voor deze special 4 ritten vraag.
Voel je vrij om eventueel een item of foto mee te nemen. Iets waarvan jij denkt of vindt dat dat thuishoort in deze ceremonie. Het mag een edelsteen, maar ook een sieraad zijn. Of iets waarbij je herinneringen hebt, bijvoorbeeld aan een overleden persoon of je grootouders.