Iyengar Yoga - Algemene les
Woensdag, 27 maart • 20:00 - 21:30
Brenda Lannoey
Beschrijving
Deze lessen zijn bedoeld voor wie al minstens een jaar regelmatig lessen Iyengar yoga volgt of een reeks Start-to-Iyengar yoga heeft gevolgd. 

We oefenen alle groepen houdingen uit de Iyengar yoga: staande houdingen, voorwaartse en achterwaartse buigingen, twists en eenvoudige omgekeerde houdingen (inversies). In elke les is er specifieke aandacht voor herstellende houdingen met focus op ontspanning. Je leert werken met de hulpmiddelen (riemen, blokken, yogastoel, touwen.. ) die we gebruiken om varianten van de houdingen te doen, om de houdingen te leren of om ze aan te passen aan individuele noden. Er zijn steeds alternatieve houdingen of hulpmiddelen voorhanden indien je bepaalde houdingen (nog) niet kan of beter niet doet. 

Door deze aanpak zijn de lessen ook geschikt voor wie kleine fysieke problemen heeft (nek, schouders, lage rug, knieën, heupen, hoge bloeddruk. ). Het is wel belangrijk dat je bij inschrijving doorgeeft wat je blessures of medische problemen zijn of - nog liever - eerst even persoonlijk contact neemt.

Het is de bedoeling dat je de lessen wekelijks of met regelmaat volgt want er is een opbouw over de lessen heen. En dit maakt individuele begeleiding mogelijk. 

Twijfel je of deze les geschikt voor je is? Contacteer Brenda op 0474/825274 (whatsapp of telefoon) of via mail op waterstraat39@gmail.com.