Yin & Nidra Kerst Special
Wachtlijst
Zondag, 19 december • 10:00 - 12:00
Joy of You
Ageeth Schuringa
Beschrijving
De laatste Special van dit jaar, een mooi cadeautje voor jezelf!
En natuurlijk geheel in de sfeer van het naderende Kerstfeest.

Ik nodig je uit om in een kleine groep het jaar geheel ontspannen af te sluiten. De winter is bij uitstek een geschikte tijd voor een langere Yin Yoga les. Het is heerlijk om, net als de natuur, wat meer naar binnen te keren, te reflecteren, de stilte op te zoeken en alles achter je te laten wat je niet meer mee hoeft te nemen in het nieuwe jaar.

We starten met Yinnen waardoor als vanzelf al meer rust in lichaam en geest zal ontstaan. Yin Yoga is een zeer rustige Yogavorm waarin je langere tijd in een houding vertoeft. Dat maakt Yin Yoga tot een meditatieve beleving. Daarnaast wordt het diepere bindweefsel opgerekt zodat het lichaam soepeler en mobieler wordt. Je zult meer ruimte en lichtheid ervaren na het Yinnen.

We sluiten af met een Yoga Nidra zodat je totaal ontspannen en opgeladen huiswaarts keert. Tijdens de Nidra word je op systematische wijze begeleid om in een diepe ontspanning te komen. Deze diepe ontspanning ervaar je op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Je komt vanzelf in de ´healing space´ tussen waken en slapen.

Dus wil jij heerlijk opgeladen en met hernieuwde energie de kerstweek in? Dan is deze les een aanrader voor jou.
Doe lekker zittende warme kleding aan en als jij zelf een zachte mat hebt, neem die dan mee. Heb je geen mat? Geen probleem, dekens en matten zijn ook aanwezig. Als je het fijn vindt, neem je je eigen deken of handdoek mee om op en/of onder te liggen.
Je hoeft geen Yoga ervaring te hebben om deze bijzondere Kerst Special bij te wonen.

Jouw investering: € 20,--. Je kunt je ticket kopen in dit systeem.
Ik hoop je te mogen ont-moeten op zondag 19 december.

NB: Ook Yogascholen dienen zich te houden aan de Covid-19 maatregelen. Derhalve is (helaas) voor deelname een QR code en geldig ID bewijs vereist zolang de maatregel geldt.