Nieuwjaar Yoga Nidra Meditatie
Geannuleerd
Zondag, 8 januari • 10:00 - 11:15
Joy of You
Ageeth Schuringa
Beschrijving
Na de kortste dag in december worden de dagen in januari beetje bij beetje langer en lichter. Dit is het tijdstip van het jaar waarin de natuur haar winterslaap houdt als voorbereiding op de aankomende lente. Hoe zou het zijn om mee te gaan in het natuurlijke ritme en jezelf toe staan om te vertragen en van daaruit contact te maken met je innerlijke wijsheid?

Deze Nieuwjaar Yoga Nidra Meditatie nodigt je uit om tot rust te komen en te zakken in je diepste lagen met net dat vleugje bewustzijn om je te kunnen verbinden met jouw diepste hartsverlangen.
In deze geleide Nidra meditatie kom je in contact met je diepere zelf, kan je 2022 los laten en het begin van 2023 verwelkomen. Deze Yogaslaap is een moeiteloze manier om in diepe rust te komen, al je stress los te laten en je fysieke lichaam helemaal tot rust te laten brengen. Je lichaam slaapt en je geest blijft helder.

Yoga Nidra is een fantastische manier om volledig te ontspannen en wetenschap toont aan dat door Yoga Nidra het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Bij Yoga Nidra lig je stil te luisteren dus doe lekker zittende warme kleding aan.
Dekens om onder te liggen, matten en kussens zijn aanwezig. Neem wel je eigen deken of handdoek mee om op de mat te leggen i.v.m. hygiene. En als je liever je eigen mat mee wilt nemen is dat ook helemaal prima.

Jouw investering voor deze Nieuwjaar Yoga Nidra Meditatie: € 15
Je koopt je ticket in het Momoyoga reserveringssysteem. Heb je vragen? Bel, app of mail me gerust!
06-204 55 447 | info@joyofyou.nl
❤Ageeth