Yoga Nidra 'Zen het weekend in'
Vrijdag, 22 december • 19:00 - 20:00
Joy of You, Transportweg 52, 9645 KX Veendam
Ageeth Schuringa
Beschrijving
Terwijl we het nieuwe jaar naderen en de dagen steeds een beetje lichter en langer worden, is het een heerlijk gevoel om wat meer naar binnen te keren en in alle rust afscheid te nemen van het  jaar 2023.
Dit deel van het jaar is een natuurlijk en belangrijk onderdeel van de seizoenscyclus. Het voelt voor ons mensen als een geheel natuurlijk moment om de wijsheid van de natuur te volgen en tijd te nemen voor onszelf.
In deze laatste Yoga Nidra van 2023 begeleid ik je in een diepe rust in meerdere lagen met een spoor van bewustzijn. Yoga Nidra wordt ook wel de Yogi Sleep genoemd. Het lichaam slaapt en de geest blijft helder.  1 sessie staat gelijk aan 4 uur slaap. Yoga Nidra vermindert o.a. stress, angstgevoelens en burnout symptomen.

Dus wil jij heerlijk Zen het weekend voor het kerstfeest in? Dan is deze les een aanrader voor jou.

Doe lekker zittende warme kleding aan en als jij zelf een zachte mat hebt, neem die dan mee. Heb je geen mat? Geen probleem, dekens en matten zijn aanwezig. Neem wel je eigen deken of handdoek mee om op de mat te leggen i.v.m. hygiene. Jouw investering: Als je lid bent, kan je deze les boeken met een strip van je strippenkaart of als losse les boeken. Als je nieuw bent kan je meedoen voor € 10,00 (kennismakingles).