Dancehall 18+ - Moesha
Donderdag, 15 februari • 19:30 - 20:30
Julia Sier- van Enk
Beschrijving
Dancehall is een dansstijl uit Jamaica en een enorme hit in Nederland. De les begint met een intensieve warming-up waarin je op echte Reggae en Dancehall beats de basis en fundatie van de Dancehall cultuur leert kennen. Door middel van bewegingen die je later in de choreo nodig zult hebben, wordt je lichaam opgewarmd en werk je aan je spierversterking.

Dancehall is een dansstijl die enorm veel van je lichaam en je spieren vraagt. Daarom wordt er extra aandacht besteed aan het versterken van je spieren. In het tweede gedeelte van de les worden je benen, buik en billen even extra aangepakt.

Na deze extra workout wordt de choreografie aangeleerd. De choreografieën van de Dancehall les zijn uitdaging en gevarieerd. Met veel gebruik van originele moves van de pioniers in de Dancehall zijn de choreo’s de ene keer rauw en stoer en de andere keer sexy en zacht.

Als je de moves eenmaal te pakken hebt is het tijd om keihard te knallen. Je werkt jezelf in het zweet op de heerlijke muziek. De Dancehall stijl heeft tijd nodig om in je lichaam te komen. Frustratie is dus nergens voor nodig, plezier des te meer. Kom het zelf ervaren!