ONLINE Hatha Yoga Mild - Rug
Online
Donderdag, 27 juni • 09:10 - 10:10
Femke Kroonen
Beschrijving
Yoga vanuit je eigen vertrouwde omgeving

Voor wie?
De les is geschikt voor eenieder die in zijn of haar vertrouwde omgeving yoga wil beoefenen. Heb je klachten? Geef dit dan voorafgaand aan de les door aan Femke. De les is ook geschikt voor meer gevorderde beoefenaars omdat de verschillende lichaams-, adem- en ontspanningsoefeningen worden opgebouwd.

Beoefenaars vinden het heerlijk om in hun vertrouwde omgeving te kunnen bewegen. Ze kunnen zich beter concentreren, voelen zich vrijer en ervaren nog steeds de deskundige begeleiding van de Femke.

Goed om te weten
Ook voor een online yogales meld je jezelf aan via Momoyoga. Ongeveer 20 minuten voorafgaand aan de les ontvang je via Momoyoga een zoomlink. Via deze link kan je inloggen. De docent is 15 minuten voorafgaand aan de les aanwezig. De les begint op tijd. De online omgeving is veilig omdat Femke alleen geregistreerde deelnemers toe laat in de les. Ook in de online lessen is het mogelijk je vragen te stellen en verdiepende informatie te vragen over de oefeningen. Kan je een keer niet deelnemen in de yogaruimte? Dan mag je de les ook altijd online inhalen.