Hatha Yoga - Rug & Bekken
Woensdag, 26 juni • 09:50 - 11:00
Femke Kroonen
Beschrijving
Vitaliteit, Herstel & Bewustzijn.

Voor wie? Deze les is geschikt voor alle leeftijden en mensen die graag een wat mildere zachte yoga willen ontvangen. Een moment van rust en herstel. De les is ook geschikt voor mensen met een ouder wordend lichaam of overgangsklachten, of moeders die net bevallen zijn. Ook mensen herstellende van kanker of tijdens kankerbehandeling of andere ziektebeelden, spanningsklachten of burned-out of mensen met vermoeidheidsklachten en slaapproblemen, hartproblemen of hoge bloeddruk en fibromyalgie zijn welkom.

Veel vaker dan dat we beseffen gaan we over onze grenzen heen. Herken jij, dat je misschien vaker dan je zou willen, moe of zelfs uitgeput bent na een dag werken of zorgen voor je gezin? Herken je misschien dat je ouder wordt en niet meer kan wat je vroeger makkelijk afging? In sommige periode van ons leven krijgen we zelfs te maken met ziekte op lichamelijk of mentaal vlak waarin we een ware uitputtingsslag ervaren.

Deze yogales is erop gericht om weer rust en ontspanning in jezelf te vinden. Yoga kan je leren een meer gebalanceerde levensstijl eigen te maken, niet alleen in drukke periode of periode tijdens ziekte, maar als een echte gebalanceerde leidraad voor het leven zelf.

Eens in de zoveel weken is yoga nidra onderdeel van de les. Yoga Nidra is een systematische ontspanningsmeditatietechniek waarbij je op fysiek, mentaal en emotioneel vlak diepe ontspanning leert ervaren. Femke doceert Yoga Nidra al jarenlang vanuit de authentieke Satyananda methode. Yoga Nidra draagt ook bij aan het realiseren van jouw spirituele groei.