Yoga on Route
Zondag, 5 november • 09:30 - 13:00
Pieter Brueghelhuis, Middegaal 25
Karin Visser - docent
12 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
Vakantiegevoel vasthouden met ‘yoga on route’

We kijken lang uit naar onze vakantie, maar voordat we het weten zijn die paar weken weer voorbij gevlogen en is het werkritme er weer ingeslopen.
.
Begin september hebben de meeste mensen hun werkzaamheden weer opgepakt. Hét relaxte vakantiegevoel is (helaas) beperkt houdbaar. Gelukkig zijn er manieren om het gevoel wat langer vast te houden.

Hoe?
Neem op je vakantieadres (thuis of elders) even tijd om je omgeving heel bewust in je op te nemen. Gebruik daarbij alle zintuigen; zie de natuur, ruik de geuren en hoor de wind, voel de warmte op je huid.
.
Sluit even je ogen en maak er een mooi plaatje van in je hoofd. Op momenten dat je het druk hebt of stress dreigt te ervaren, neem je een micropauze.
Je sluit je ogen en probeert het vastgelegde beeld op te roepen. Adem diep in en zie jezelf weer op die fijne plek. Je hersenen associëren dit vervolgens met de vakantie en dat kan blije gevoelens oproepen. Leer met een andere blik naar jezelf en je gedachten kijken; dat verzacht en verhelderd.
.
Karin Visser en Nancy van Ooijen geven op zondagochtend 17 september een workshop 'Yoga on Route'.
We gaan yoga en wandelcoaching op een ontspannen en compassievolle manier combineren.
.
We starten bij het @PieterBrueghelHuis met yoga en een ademoefening, waarbij jij (lastige) gedachten en gevoelens kunt 'weg-ademen'.
Aansluitend maken we een (stilte)wandeling, waarbij we even uit het geraas van alledag komen en genieten van wat de natuur ons biedt. We staan stil, luisteren, kijken en voelen wat de rust van de natuur met ons kan doen.
.
We sluiten de ochtend af met een fijne ademoefening (binnen of buiten).
Aansluitend verzorgen wij een heerlijke picknick in de tuin van het PieterBrueghelHuis. Zo kom je weer even bij de fijne vakantiegevoelens van afgelopen zomer 😉

Locatie: PieterBrueghelHuis, Middegaal 25, 5461 XB Veghel
Datum: zondag 17 september 2023
Starten: 09.30 uur
Afronding: 13.00
Investering in jezelf: €49,95

Lieve groeten, Karin en Nancy (www.onderwegontmoeten.nl)