Savasana XL klankconcert
Geannuleerd
Zondag, 21 juni • 19:30 - 22:00
Groene Wij, Grote zaal
-
Beschrijving
Ont-moeten; even niets moeten. Liggend overgeven aan de liefdevolle begeleiding van yogadocente Manon Zohlandt en de intuïtieve klanken van soundhealer Simone Awhina.

In deze speciale beleving mag je lekker blijven liggen op je matje terwijl je begeleidt wordt naar heerlijke XL Savasana houdingen. Een Savasana is een herstellende yogahouding die diepe ontspanning in lichaam en geest kan brengen. Het wordt vaak aan het einde van de yogabeoefening gedaan. Dekens en bolsters zorgen voor extra comfort.

Na de helende en verstilling ontstaan door de verschillende savasana's zal Simone afgestemd op de groep en het moment de eindhouding begeleiden met intuïtieve klanken, klankschalen, een lied, of stilte. Hierin kan zich alles voordoen zoals heling, bewustwording, bevrijding en ervaren van jouw essentie.

Simone Awhina is zangeres, soundhealer en auteur van het boek Ik ga op reis en laat achter. Haar warme, pure stem raakt tot diep in de ziel, ontroert en verstilt. De liefde en bezieling is voelbaar in haar prachtige klank. Simone zal ook de kristallen & Tibetaanse klankschalen, chakra klankbuizen, gong en andere klankinstrumenten bespelen.

Manon Zohlandt is een liefdevolle, gediplomeerde yoga docente en gespecialiseerd in Yin en Restorative Yoga. Manon is een andere yoga docente dan je gewend bent. Haar lessen zijn zacht, ontspannend en meditatief. In haar vorm van lesgeven staat het voorop dat je je lichaam en geest beleefd als een liefdevolle partner.