Reiki Swap Night & Earth Star Activation Attunement
Vrijdag, 3 mei • 19:00 - 22:00
Studio
Jolande van der Wal
Eigenaresse Lifestyle Studio en Allround Holistisch Coach bij Lifestyle Studio te Dordrecht Centrum.
Beschrijving
Reiki Swap Night + Shamballa Earth Star Activation Attunement

Vrijdag 3 mei 2024 - avond

Deze avond is voor Reiki Studenten. Het maakt niet uit welke stroming van Reiki je beheerst.

Deze avond ontvangen we:
- Meditatie en inwijding op Earth Star Chakra Attunement.

De Earth Star Chakra Activation Attunenement heeft als doel je Aardester Chakra te activeren zodat het optimaal kan functioneren. Het ruimt eventuele negatieve energieën op en herstelt je aardester chakra van structurele problemen en een optimaal functioneren van je Aardester Chakra te behouden.

Toe te passen op jezelf en te integreren in Reiki of energie behandeling of voor je eigen spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

Je ontvangt 1 inwijding. Deze inwijding kun je ook weer doorgeven.
- Na de Meditatie / Inwijding is er een korte pauze met thee en lekkers
- Daarna zetten we de tafels op om elkaar een Reiki
behandelen te geven.
- We ronden de avond af en je ontvangt een certificaat voor de Earth Star Activation Attunement.

De Aardester chakra bevindt zich buiten en onder je etherische lichaam (het is niet in je fysieke lichaam) en is geplaatst op ongeveer 6 centimeter onder de zielen van je voeten.

De Aardester chakra zorgt ervoor dat je geaard bent. Het versterkt ook je verbinding met de aarde, de natuur en je gevoel van verbinding (onderlinge verbondenheid) met al het leven. Via je Aardesterchakra ontvang je in eerste instantie energieën van de aarde. Deze aarde energieën zijn verjongend, energetisch voedend en liefdevol.

De meeste mensen associëren de Aardester chakra met een verbinding met de aarde. Toch is het zoveel meer dan dat: het verhoogd je vitaliteit en welzijn en brengt goddelijke en liefdevolle energieën bij je naar binnen. Je zult de energiestromen veel makkelijker door dit chakra heen voelen stromen en de resultaten van een afstemming kunnen bijna onmiddellijk worden gevoeld.

Shamballa Earth Star Chakra is een energie genezend systeem dat de multidimensionale energieën van Shamballa en de Aardesterchakra combineren voor een verhoogde aarding, onderlinge verbondenheid, verlichting en ascentie.

De combinatie van deze krachtige energieën brengt een zeer aardse, maar expansieve, multidimensionale hoge trillingsenergie samen die je spirituele bewustzijn verhoogt.

De energieën zijn zeer helend en werken over de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen.