vrijdag 22 november

17:00
Vocal Weekend 22 tm 24 november (als je de factuur ineens betaalt)
Winterswijk, Hof van Kairos
Tijd
17:00 - 23:05
Docent
Louise
Locatie
Winterswijk, Hof van Kairos

Na een uitverkochte en geslaagde pilot-editie organiseert Louise Donker in het weekend van 22 t/m 24 november 2019 weer inspirerend weekend waarin alles draait om zingen, ontspanning, heerlijk eten, rust en samen zijn en dat alles in de prachtige omgeving van Winterswijk.

Tijdens dit weekend ga je vooral heel veel zingen en deze passie delen met anderen. Drie dagen alleen maar bezig zijn met je stem en je lichaam. Niks moet, alles mag. Onderdelen als zangtechniek, twee-en meerstemmig zingen, improviseren, beweging en ontspanningsoefeningen zullen op het programma staan. Dat alles gecombineerd met elke dag heerlijk uitgebreid en vers gemaakt eten. Zowel ‘beginners’ als ‘gevorderde’ zangers zijn welkom. Het programma zal worden afgestemd op de deelnemers.
Dit jaar staat het weekend in thema van SOLO’s en DUETTEN.

Je studeert thuis (als je dit wilt, niet verplicht want niets is versplicht maar het is wel leuk) een eigen gekozen solo nummer in, plus een partij van een toegezonden duet. Je mag kiezen uit drie duetten. Deze passage krijg je tijdig op papier en ingezongen thuis zodat je kunt voorbereiden. 
In het weekend volgt de rest vanzelf. Heb je nog nooit voor anderen gezongen? Eens mag de eerste keer zijn en het is een enorm veilige omgeving om dit uit te proberen. Heb je al veel ervaring? Je zult zo veel mogelijk worden uitgedaagd in zowel je solo nummer als in de samenzang. 
Daarnaast is het weekend juist erg mooi als er mensen van allerlei verschillende achtergronden, ‘niveaus’ en leeftijden meedoen om elkaar te inspireren. Dus schroom niet om je aan te melden. Het is wel aan te raden dat je enige ervaring hebt, zoals een paar zanglessen of zingen in een koor bijvoorbeeld. 


Praktische informatie
Datum: Vrijdagavond 22 november t/m 24 november 2019

Locatie: Hof van Kairos, Vosseveldseweg 17, 7107 AD Winterswijk

Kosten: € 315- per persoon. 
Inbegrepen zijn alle lessen, maaltijden, koffie, thee, bier en wijn, versnaperingen en overnachtingen op basis van een gedeelde slaapkamer.
Wil je een eenpersoonskamer? Dan betaal je €15,00 extra (op is op).

Beddensets zijn te huur voor € 8,- en incl. handdoeken betaal je € 10,- Maar je kunt natuurlijk ook zelf linnengoed van thuis meenemen.


Heb je dieetwensen/allergieën, dan kun je die aangeven en zal dat met liefde rekening mee gehouden worden. De maaltijden worden vers bereid, zijn gevarieerd en overwegend vegetarisch.

`
Na betaling ga je definitief mee. Restitutie is niet mogelijk. Wel kun je jouw ticket aan iemand anders geven, mocht je zelf verhinderd zijn.

Wil je in termijnen betalen? Koop dan 2 losse. facturen en boek ook een. 'les; bij zaterdag 23 november.
.