Over MaNaSpirits

MaNa is de Verbinding tussen onze Elementen krachten als Vuurman & Watervrouw en geeft de Verbinding aan van onze Aardse namen die wij hebben mogen ontvangen: Mario & Natasja

MaNa is een krachtige energie die zich in alles bevindt en in veel mythologische verhalen is MaNa een stof om Magie mee uit te voeren.
MaNa beeldt de bovennatuurlijke Kracht uit die al het bestaande beZielt en staat voor Respect, Autoriteit, Kracht en Prestige.
MaNa zorgt dat je in je Levenskracht staat en Liefde en Vrede ervaart.

MaNa Spirits geeft ons de mystieke kracht om diep Ziel te duiken zodat we gezamenlijk op reis kunnen gaan op je Levenspad. Zo kunnen we samen op zoek naar stukken uit je Levenspad die gehoord en gezien willen worden. Zo'n groei bereik je door diep te wortelen en je te verbinden met jouw originele Blauwdruk van je Ziel. Samen gaan we jouw magische Vijf Elementen ontdekken door diepzee te duiken naar Bewustwording en Zelfinzicht.

Mana Spirits begeleid je op je spirituele reis op zoek naar je Ware Ik. We werken vanuit de Chinese Vijf Elementen Leer om jouw energie weer in balans te krijgen en je levensenergie weer te laten stromen.

We ondersteunen dit proces met o.a. Qi Gong, Tuina, Voetreflex en Edelstenen massage, inzicht in je Elementen Zielen Blauwdruk en helende ceremonies.
www.manaspirits.nl