Yin Yang Yoga | Versterk je lijf en ontspan je hoofd | Live-stream
cours en ligne
Dimanche, 16 janvier • 11:00 - 12:00
Alkmaar, Home studio
Mariska de Blieck
Description
Dit is de signature les van Mariska. Het is een combinatie van Vinyasa en Yin yoga. Deze les wordt rustig opgebouwd naar een lekkere actieve piek waarin je adem en hartslag versnellen. Daarna gaat de les vrij abrupt over tot de stille meditatieve Yin Yoga houdingen. Door actief te starten kun je beter ontspannen en kom je makkelijker in meditatie.

De lessen worden online live (live-stream) gegeven via Zoom. Zorg ruim vóór de les begint dat je Zoom gedownload hebt. Het kan op je telefoon maar een iPad of laptop is misschien fijner (groter beeld). Daarna hoef je alleen maar op de linkt te drukken. Je hoeft ook niet perse een eigen account aan te maken.
Tijdens de les mag je (voor privacy) je beeld uit zetten maar op zich is het voor mij wel handig je te zien zo dat ik wellicht wat tips kan geven. Verder vraag ik je tijdens de les jezelf op “mute” te zetten zodat we jou niet kunnen horen. Als je iets wilt vragen “unmute” je jezelf en dan hoor ik graag je vraag. Zorg voor voldoende geluid of gebruik draadloze oordopjes.
30 minuten voor dat de les begint, wordt alle informatie over de online les en de informatie voor toegang tot de les gepubliceerd in de lesbeschrijving. Deze informatie is alleen zichtbaar voor de yogi's die deze les hebben geboekt. Ook krijgen de yogi's een mail met de link.