Yin Yoga | Ont-stress en kalmeer | Livestream
online les
Dinsdag, 9 augustus • 19:30 - 20:30
Lekker thuis of waar je maar wil., Jouw yoga matje
Mariska de Blieck
Beschrijving
Yin is de tegen pool van Yang. Waar Yang yoga dynamisch en krachtig is, zijn we bij Yin yoga stil en meditatief. Deze vorm van yoga is gebaseerd op chinese geneeswijzen. Yin Yoga werkt diep in op het facia (bindweefsel) en helpt bij het opheffen van blokkades in meridianen zodat Chi (Prana) weer vrij kan stromen. Dit alles door houdingen langer vast te houden dan bij andere yoga vormen. Dit kan variëren tussen de 3 en 5 minuten.

De lessen worden online live (live-stream) gegeven via Zoom. Zorg ruim vóór de les begint dat je Zoom gedownload hebt. Het kan op je telefoon maar een iPad of laptop is misschien fijner (groter beeld). Daarna hoef je alleen maar op de linkt te drukken. Je hoeft ook niet perse een eigen account aan te maken.
Tijdens de les mag je (voor privacy) je beeld uit zetten maar op zich is het voor mij wel handig je te zien zo dat ik wellicht wat tips kan geven. Verder vraag ik je tijdens de les jezelf op “mute” te zetten zodat we jou niet kunnen horen. Als je iets wilt vragen “unmute” je jezelf en dan hoor ik graag je vraag. Zorg voor voldoende geluid of gebruik draadloze oordopjes.
30 minuten voor dat de les begint, wordt alle informatie over de online les en de informatie voor toegang tot de les gepubliceerd in de lesbeschrijving. Deze informatie is alleen zichtbaar voor de yogi's die deze les hebben geboekt. Ook krijgen de yogi's een mail met de link.