Yoga Masterclass - Schouders Ontlasten: Yoga Oplossingen voor Nek- en Schouderklachten
Online
Donderdag, 11 april • 19:30 - 21:00
Online, ZOOM
Rita Vaessen
Beschrijving
Thema van de maand April: Schouder en Nek

Ben je het zat om constant spanning en ongemak in je schouders en nek te voelen? Klaar om de vrijheid van beweging en gemak in je dagelijks leven terug te winnen? Zoek niet verder!

In onze aankomende masterclass duiken we diep in de transformerende krachten van yoga, speciaal ontworpen om schouder- en nekklachten te verlichten. Onder leiding van Rita Vaessen, gerenommeerde yogadocent en medisch fitness specialist, is deze meeslepende sessie ontworpen om je te voorzien van praktische tools en diepgaande inzichten in holistisch welzijn.

Ontdek hoe de zachte maar krachtige praktijken van yoga jarenlange opgebouwde spanning kunnen ontrafelen, ontstoken spieren kunnen verzachten en harmonie kunnen herstellen in je lichaam en geest. Door middel van een zorgvuldig samengestelde reeks asana's (houdingen), ademhalingstechnieken en mindfulness-oefeningen, leer je:

🧘‍♀️ Spanning en stijfheid in je schouders en nek loslaten
🌬️ Een gevoel van ruimte en gemak in het bovenlichaam cultiveren
💆‍♂️ Een groter bewustzijn van houding en uitlijning ontwikkelen voor langdurig welzijn
🌱 Zelfzorgpraktijken koesteren om een pijnvrij leven te behouden

Of je nu een ervaren yogi bent of net begint aan je wellnessreis, deze masterclass biedt voor ieder wat wils. Betreed het pad van genezing en vitaliteit terwijl we samen reizen naar meer vrijheid en vitaliteit.

Deze Yoga Thema Avonden zijn op donatie basis: 

'Betaal wat je wilt' lessen kunnen gratis door yogi's worden geboekt. Direct na afloop van de les ontvangen alle deelnemende yogi's een e-mail met een betalingslink. Met deze link kunnen je een betaling maken die aansluit bij je budget en ervaring van de les. Deze betaallink linkt naar een pagina waar je zelf een bedrag kunt invoeren en direct online kunt betalen. Wanneer de yogi met succes een bijdrage heeft gemaakt, ontvangen de yogi en de yogastudio een bevestigingsmail met het bedrag en voor welke les de bijdrage werd gegeven.

Je ontvangt 30 minuten voor aanvang van de les een mail met daarin de link voor deelname.

De les is via ZOOM te volgen. De opname van de les is vervolgens terug te kijken in: