Flow Yoga Basics met Sophia
Woensdag, 17 april • 18:00 - 19:00
Posthof - Patriottenstraat 62 - Berchem
Niels Piette
Beschrijving
In deze stijl van yoga bewegen we eerder dynamisch en bewust op het ritme van de ademhaling. Alles volgens een logische opbouw en aangepast aan verschillen in lichaamsbouw. Geschikt voor wie reeds over een basisconditie beschikt en het lichaam wilt versterken, versoepelen en meer (mentale) rust wilt vinden. In de lessen op woensdag staan we meer stil bij de basishoudingen. Het is aangeraden voor beginners om eerste deze les te volgen. Ook voor de gevorderden is het een goede herhaling om regelmatig bij deze les aan te sluiten.

Beginner? Niet zeker of je kan deelnemen omwille van gezondheidsproblemen? Raadpleeg ons via posthof.yoga@telenet.be of spreek de docent aan voor de les. In de lessen op woensdag (18u00 - 19u00) leggen we de focus meer op basishoudingen. We raden beginners aan eerst naar deze les te komen.

Prijs: €10/les / €9 met 5 beurtenkaart / €8,5 met 10 beurtenkaart* *

Reserveren en betalen doe je bij voorkeur via deze toepassing. Reservatie is verplicht gezien onze lessen vaak volzet zijn. Lukt het je niet om hier te reserveren? Mail naar posthof.yoga@telenet.be of ga langs bij Buurthuis Posthof.

Heb je gereserveerd en wil je annuleren? Dat kan je zelf, tot 4u voor aanvang van de les. Kan je last minute niet aansluiten? Verwittig steeds op posthof.yoga@telenet.be.

Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen is er geen les.

**Bij verhoogde tegemoetkoming kan je via Posthof op vertoon van een klever van het ziekenfonds een lager tarief bekomen.