Workshop gaat door!: werken op de knie, leer hoe je je knie niet bezeert tijdens de yoga.
Zaterdag, 23 maart • 10:00 - 13:00
kastlenstraat 170 1182 EJ Amsterdam
Rembert Petrus
Het onderwerp waar ik in werk is de klassieke yoga. Ik heb een plan tijdens het lesgeven, daar wijk ik natuurlijk van af indien nodig. Mijn lessen vragen veel van je concentratie en van je lichaam. Durf je mee te gaan naar plekken van ongemak en daar blijven om te zoeken naar vrijheid, zelfs als je denkt dat je daar de vrijheid al hebt gevonden? Ik weet zeker dat wij die vinden of dieper kunnen als je meegaat in de zoektocht. Wat begint als een uitdaging voor het lichaam wordt steeds meer je bron van rust en gezondheid en energie.
Beschrijving
Deze les is toegankelijk voor leerlingen met meer dan 6 maanden Iyengar yoga ervaring
Op zaterdag 23 maart 2024; geef ik een lekkere lange les waarbij we inzoomen op de knie, maar er komt natuurlijk veel meer aan bod. De knie doet snel pijn daarom is het belangrijk om in je been goed opgelijnd te zijn. Ik heb er veel zin in om je dat te leren. Doe jij ook mee?

De workshop is in de studio kastelenstraat 170 van 10 tot 13 uur. Je kunt een Xl les kopen via het rooster gedeelte van mijn site € 39,60 of je kunt je inschrijven met 1 strip van je kaart. In dat geval worden er na de workshop nog 2 lessen van je kaart afgeschreven. Heb je een jaarkaart dan betaal je €35 mail mij dan even en dan leg ik uit hoe dat werkt. Als er 6 mensen zijn die meedoen gaat de workshop door, uiterlijk woensdag 20 februari laat ik weten of dat het geval is.