Magic Mama Circle
Freitag, 17 Februar • 20:00 - 22:00
Liesbeth Keuninckx
Beschreibung
Liene van Momrise organiseert met haar Magic Mama Circles een mini-retreat voor zelfbewuste mama’s (to be), om de connectie met zichzelf en andere mama’s te verdiepen. Liene creëert een veilige ruimte waar open en kwetsbaar gesproken kan worden over de mooie én rauwe stukken van het moederschap. Een magische en liefdevolle plek waar mama’s elkaar kunnen bekrachtigen, dragen én optillen. 

Door middel van MIND, BODY & SOUL WORK stappen we uit de gejaagdheid van het leven en zakken we van ons hoofd in ons lijf. 

We starten onze avond met een passende intentiesetting en brengen vervolgens ons zenuwstelsel tot rust met behulp van ademhalingsoefeningen & yogahoudingen. Nadat we rust en ruimte gecreëerd hebben, duiken we dieper in het thema van de avond en verbinden we door het delen van onze verhalen. Om dit alles te integreren, installeren we rituelen, maken we gebruik van visualisaties en doen we een dankbaarheidsoefening. Reflectieve journaling prompts helpen je om ook thuis je proces verder te zetten. 

Deze verbindende avond sluiten we af met een kruidig tasje thee & wat lekkers.Voel je welkom!