Transformational Breathwork Experience
Maandag, 13 maart • 19:00 - 22:00
Kevin Haesen
Beschrijving
Bend your Mind, free your soul. 💫
Deze workshop kan je leven veranderen!

Meester Kevin neemt je mee doorheen een transformerende reis van krachtige ademhalingstechnieken om je emotionele wonden te helen en in contact te komen met je diepste Zelf.

Kevin onderzoekt al meer dan twintig jaar de mogelijkheden van yoga, meditatie en ademhalingswerk als helende modaliteit. Deze sessie is één van de meest intense manieren om aan jezelf te werken:

Enkele reviews van deelnemers:

“Ik heb een onbeschrijflijk transformerende ervaring mogen beleven. Nog nooit voelde ik zo’n intense lichaam geest integratie. Diep respect voor de respectvolle en krachtige manier waarop Kevin deze ervaring heeft mogelijk gemaakt en begeleid. Meteen na de workshop maar ook de dagen erna voelde ik me veel meer thuis in mijn eigen lichaam. Het heeft intens deugd gedaan.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dank je wel Kevin!”

“Spirituele trip op natuurlijke wijze. 
Sensorische en mentale ervaring. 
Louterend en relaxerend.”

“De intensiteit van alle indrukken en emoties was voor mij erg overweldigend, onverwacht en diepgaand. In die mate zelfs dat het me dagenlang heeft bepaald en is blijven nazinderen. Het kan de aanzet geven voor verdere introspectie of een opluchting betekenen van oude pijn die vrijkomt.”

“De eerste ontlading was onbeschrijflijk en dus doen woorden het tekort. Ik barstte in diep hartsgevoeld huilen uit. Dat luchtte op, maar leek stuurloos. Kevin reageerde hier zeer alert op en hielp me hieruit, zodat ik misschien wel voor het eerst, rustig met mijn pijn, verdriet kon zijn vanuit het compassievolle hart.”

“Het was behoorlijk heftig en ik was toch wel heel blij met een aansluitende rustige avond. Ook de volgende dagen voelde ik fysiek dat er iets groots gebeurd was, maar ik ben blij en dankbaar voor dit geschenk.”

“Wat een intense beleving was dit! Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten, op iets met ademen na, dus heb ik me gewoon laten verrassen.”

“Het was doodeng, heel hevig of heftig, ik denk dat heftig het juiste woord is van wat er allemaal in mezelf gebeurde.
Zoveel kwam eruit, dingen die ik niet eens wist dat er nog inzaten...Maar het was zó verlichtend en het werkt nog steeds na.”

“Wie open staat voor een intense en verfrissende ervaring, goede voornemens kracht wil bij zetten, gelooft in de kracht van ademhaling, open staat voor een nieuwe meditatieve beleving wil hieraan deelnemen.
Doe je innerlijke zelf en bij uitbreiding jouw hele omgeving plezier en verwen jezelf met deze workshop.”

“Als ik het met 1 woord zou kunnen omschrijven zou ik het toch diepzielduiken durven noemen. Wauw.! Wat een beleving.! Van een heftige overgaven in de emoties tot naar de climax van DANKBAARHEID♥️ Hoe heftig was dat maar WAUW.!! Van het begin tot het einde alles maar TOP.! Bedankt Kevin voor de goede zorgen tijdens de sessie.! 🫶🏻 Bedankt om gewoon jezelf te zijn.! Tot op de volgende Breathwork sessie🙏🏻”

“Het bracht bij mij het één en het ander naar boven, emoties en dingen uit het verleden waarvan ik dacht dat ik ze allang verwerkt en afgesloten had. De release na deze reis door mijn onderbewustzijn was echt een opluchting en een bevrijding! Zeker voor herhaling vatbaar!”

“Een bijna buitenaardse ervaring die vanuit mijn diepste binnenste vertrok”

“We zijn absoluut meerdere lagen dieper gedoken. zonder gêne, compleet kopje onder gegaan - in a good way. Mijn complimenten, Kevin, echt ZO GOED gegeven. Ik juichte meermaals vanbinnen, terwijl ik toch ook echt heel ver was.”

‼️ Deze workshop is intens en heeft enkele contra-indicaties:
zwangerschap, alle hartproblemen, hoge bloeddruk, aneurysma, astma, netvliesloslating, osteoporose, epilepsie of andere aanvallen, mentale ziekte, recente operaties en ingrepen.‼️

Bij twijfel raadpleeg je Kevin best en neem je indien nodig contact op met je arts om advies in te winnen.

👇🏻👇🏻👇🏻
Zorg ervoor dat je met een lege maag kan deelnemen. Zorg er ook voor dat je in aanloop naar deze sessie genoeg gedronken hebt en ga voor de start nog even naar het toilet. Je sessie moeten onderbreken voor een toiletbezoek zou jammer zijn! 😉

Zorg voor een hoofdkussen en een oogmasker.
Yogamatjes en dekentjes zijn beschikbaar, maar eigen materiaal is altijd fijner als je dat ter beschikking hebt.