Kevin Haesen

Kevin Haesen is een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling met een specialisatie in het omgaan met stress en het ontdekken en vervullen van je levensdroom.

Hij combineert elementen uit yoga, ademhalingswerk en biohacking om zijn klanten tot werkelijk voelbare resultaten te gidsen.

Na twintig jaar onderzoek zette hij in 2013 zijn eerste stapjes om zijn kennis te delen met de wereld. Tien jaar later is het project dat hij samen met zijn partner Noémi Schoefs heeft opgestart uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende yogastudios van Europa; Plooy Yogastudio!

Daarnaast geeft hij lezingen aan een internationaal publiek van grote bedrijven, universiteiten en events over hoe het controleren van je zenuwstelsel je kan helpen en hoe je dat dan praktisch aanpakt.

Hij heeft lesgegeven in het populaire tv-programma "blind getrouwd" en was één van de hoofdrolspelers in de docureeks "personal trainers".

Kevin specialiseert zich steeds meer in het werken met mannen naar een meer geintergreerde versie van mannelijkheid die past bij de noden van de huidige maatschappij.
 
Instagram: @kevinhaesen
 

Aankomende lessen

Zaterdag, 27 juli 09:00
Ashtanga Yoga ***ONLINE***
Zaterdag, 27 juli 09:00
Ashtanga Yoga

Recente video's

Andere docenten bij PLOOY Yogastudio