Sunday Special: SUP Yoga Workshop
Wachtlijst
Zondag, 2 juli • 18:00 - 20:30
Biesbosch Dordrecht
+YOGA team - Linda
Beschrijving
We gaan weer het water op van de Biesbosch!

In de avond als de stilte weer terugkeert op het water ontvangen we je graag voor een rustige suptourtje door de prachtige rustgevende natuur van de Biesbosch. Naast dat we klein rondje maken en genieten van de prachtige omgeving stoppen we ook ergens voor wat yogaoefeningen op het SUP board.
Yogahoudingen op een wiebelend board, balancerend op het water. SUPyoga klinkt misschien uitdagend voor je balans, maar het is vooral ook heel ontspannend, leuk en een unieke ervaring. Met suppen kom je allemaal in een zen modus, doordat je buiten en op het water bent en bij de SUPyoga gaan we daar helemaal in op! Spot jij op de weg terug misschien een bever?

Vorig jaar waren de SUP YOGA workshops een enorm succes. Wacht niet te lang en boek je snel in. En zoals met alles. Iedereen is welkom dus neem gerust een vriendin of je partner mee.

Dit jaar is de SUP Yoga Workshop in samenwerking met Caroline van SUPs Up. Caroline is een fanatieke surfer geeft al meer dan 10 jaar SUP lessen in Rotterdam. Wij kennen elkaar al een paar jaar, 5 jaar geleden ben ik namelijk al een eens met haar op SUP Yoga vakantie in Portugal geweest. Elke dag yoga en elke op een andere plek SUPpen. WOW! Dat was toen totaal uit mijn comfort zone, maar helemaal geweldig.

Goed om te weten:
-Het is laagdrempelig en echte beginners workshop.
-Je kunt gewoon in sport/yogakleding mee doen. Doe diverse laagjes aan.
- Trek slippers aan, en neem een waterfles mee.
- Neem voor de rest zo weinig waardevolle spullen mee. Er zijn een aantal kleine waterdichte tassen voor sleutels enzo. Mobiel mag mee (doe hem dan in een waterdichte tasje of aan het koortje) maar wij zullen ook foto's maken van iedereen.
- Wij zorgen voor de thee vooraf & wat lekkers.
- Er is natuurlijk een kleine kans dat je nat wordt, dus neem een reserve setje kleding en gewone schoenen mee (die je in de auto of fietstas laat)
- Let op dat voor workshops andere voorwaarden gelden dan voor de gewone lessen

Data: zondag 2 juli 2023, 18:00-20:30
Locatie: Dordtse Biesbosch. We verzamelen bij het Biesbosch Centrum, Baanhoekweg 53, 3313 LP Dordrecht.
Aantal deelnemers: max 12 personen
Kosten: €47,50 pp, inclusief materiaal, SUP techniek uitleg, SUP Yoga les, thee & iets lekkers.

Je kan je nu opgeven!
Heb je vragen, email je gerust: Linda@plusyoga.nl