Yoga for Every Body 'Starten met Yoga' Cursus
Wachtlijst Privé
Vrijdag, 3 september • 19:30 - 21:00
+YOGA studio, Burg. de Bruïnelaan 29A, Zwijndrecht
+YOGA team - Linda
Beschrijving
Wil je al een tijdje starten met yoga maar zie door het (online) aanbod echt niet waar en hoe moet beginnen?
Zie je vooral slanke fitte yogi’s de lessen geven en voel je daar niet op gemak bij?
Lijkt het idee wel aardig om na de zomer les te gaan volgen, maar is die stap zetten naar een les gewoon net even te groot?

Doe dan mee met de ‘Starten met Yoga’ Cursus.

Je kan deze cursus verschillende manieren volgen:
- In groepsverband, en dan heb je de keuze uit helemaal online meedoen, inclusief de live lessen of je komt op vrijdag avond naar de +YOGA studio voor de les en de rest van het programma volg je in je eigen tempo thuis. 
- Je kan de cursus ook individueel doen. Dan heb je ook toegang tot dezelfde informatie op het online platform, maar dan volg je 5  1 op 1 lessen van een uur, op een tijdstip naar keuze, in de +YOGA studio of online.

Er is op vrijdag avond een live les, die kan je volgen vanuit de studio of live vanaf thuis. 

We gaan door de meest voorkomende houdingen en ik leer je vooral hoe je die aanpast aan jouw lichaam. Dus het maakt niet uit of je stijf of flexibel bent, jong of oud, of wanneer je buik in de weg zit. Ik leg uit wat yoga props zijn, en wanneer en hoe je die allemaal kan gebruiken. En hoe je bijvoorbeeld knieën en polsen beschermd als die gevoelig zijn.

We nemen de tijd, de les is rustig en opbouwend van aard, we drinken na afloop een kopje thee, en is er ruimte tot het stellen van vragen.

Bovendien krijg je toegang tot een online platform waarin wekelijks een nieuwe les klaar staat met wat meer info over yoga, de verschillende soorten, wat yoga props zijn en meer uitleg over die onduidelijk yoga termen. Ook komen een aantal van de houdingen en bekende yogaseries voorbij die je dan thuis nog een keer kan oefenen. Plus wat handig tips voor als je straks een gewone les in wil stromen (online of IRL). 

De cursus wordt dus deels online, deels live gegeven, waar je nog kan kiezen of je de vrijdag avond les online wil mee doen, of aanwezig wil zijn in de +YOGA studio. En mocht je een live les niet kunnen bijwonen, dan krijg je de opname van de les opgestuurd.