Selfcare Sunday Dag Retreat
Geannuleerd
Zondag, 3 september • 09:30 - 17:00
Ouddorp, ZH
+YOGA team - Linda
Beschrijving
Een complete dag er helemaal tussenuit. Wat een heerlijk vooruitzicht. Tijd om te ontladen, tot rust komen én opladen. Zonder dat direct een heel weekend weg moet van je gezin. Een dag om echt even tijd nemen om naar je jezelf te luisteren, weer in contact te komen met jezelf.

We gaan voor deze zomerse selfcare dag naar het prachtig en rustgevende natuurgebied de Duinen van Goeree.
De duinen van Goeree is een uniek en prachtig duingebied met stuifduinen, slikken, bos, en brede stranden. In dit prachtige gebied kun je zeer goed fietsen en wandelen en uiteraard beginnen we de dag goed met een yogales op het strand. Wandelen doen we in 'de Kwade Hoek', een afwisselende landschap met interessante overgangen van zout naar brak en zelfs zoet water. De wandelroute van Natuurmomenten gaat over vlonders en onverharde paden, waar je vele vogels tegen kunt komen die leven en verblijven in het gebied.

Programma
We ontmoeten elkaar om 9:30 in Ouddorp Duin. Daar halen we onze fiets voor de dag op. We fietsen naar het strand en doen daar een yogales. Daarna maken we een mooie fietstocht door de duinen om deze alvast wat te verkennen. We stoppen bij Strandpaviljoen Paal 10 voor de lunch. Na de lunch fietsen we richting de Kwade Hoek, voor een mindful wandeling in de prachtige natuur. We fietsen weer terug naar het begin punt en leveren om 16:30 onze fietsen in. Tijd om even gezellig af te sluiten op het terras.

Data: Zondag 3 september 2023, 9:30-17:00
Locatie: Strand & Duinen bij Ouddorp.
Deelnemers: Max 12 personen
Prijs: €99, voor de geheel verzorgde dag, yogales, wandeling, lunch en een e-bike voor de dag. Heb je zelf een fijne fiets en kan je die meebrengen dan krijg je €25 korting.