Yang Yoga - Nieren Brezplačno
+YOGA team - Linda
2 januar 2022 • Trajanje: 25 minut
In de 25 minuten durende Yang les, ervaar je dat de onderrug soepeler is geworden en de energie hier beter doorstroomt. Wist je trouwens dat er uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 2 miljoen Nederlanders rugklachten hebben? Een belangrijk gebied dus om gezond te houden.

Ben jij benieuwd aan welke kwaliteiten je kunt zien of de nierenergie in balans is of wellicht een lichte onbalans bevat? Zie hieronder de bijbehorende kwaliteiten van de nieren.
In balans: Je hebt voldoende zelfvertrouwen, voelt je goed genoeg, bent open, kunt goed met stress omgaan, kunt je overgeven en kunt loslaten, je hebt voldoende wilskracht, een gezonde ambitie en kunt dealen met de lessen die op je pad komen in het leven.
Onbalans: Snel angstig, onzeker, je voelt je vaak niet goed genoeg, vindt het moeilijk met stress om te gaan, bent snel ergens aan gehecht, moeite met verandering, slechte focus, en laag in energie.

Door tijdens een yogales te werken aan de nieren, stimuleer je altijd het eerste rijtje kwaliteiten. Met als hoofdkwaliteit het stimuleren van je zelfvertrouwen. Hoe staat het met jouw zelfvertrouwen? Voel je je goed genoeg? Of heb je regelmatig te maken met onzekerheden en kunnen je nieren wel wat extra aandacht gebruiken?