Bekijk nu
+YOGA: Yin Yoga: Nieren
+YOGA team - Linda
12 januari 2022 • Duur: 37 minuten
In deze ontspannen Yin les staat de energie van de nieren in combinatie met de onderrug centraal. Wist je trouwens dat de nieren verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van jouw energieniveau? Als de energie hier goed stroomt, volgt de rest vanzelf. Zie de nieren als je basis. Heb je regelmatig een dipje en kan je wel wat energie gebruiken? Doe dan elke dag zo'n 5 minuten een van de "kidney boosters" die ik je in deze les aanbied. Na een aantal dagen ga je zeker het verschil al merken.

En laat deze Yin les ook een uitnodiging zijn om te pauzeren en te voelen. Iets wat ons eigenlijk nooit geleerd is, maar toch zo belangrijk is. Luister met nieuwsgierigheid naar jezelf en maak van daaruit je keuzes. Self-care is geen egoïsme. Vraag jezelf elke dag: Wat heb ik nodig? Het geeft je een gezonde relatie met jezelf en je nieren.

*Let op: voor deze les is een blok nodig*Let op: voor deze les is een blok nodig. Heb je geen blok? Vervang deze dan door een dik boek met eventueel een dekentje er omheen.