BRTT® Body Remembers Trauma Therapy TRB® Traum Release Breathwork
Wachtlijst
Zondag, 21 april • 11:00 - 13:30
Leonie Van der Linden
Beschrijving
Liefst contant voor aanvang €67,50 (stuur mij een appje dan meld ik je aan) of korting code : POYOMI01 (Korting code)Trauma release en Breathwork is een therapie sessie dat bestaat uit twee onderdelen.
Eerste onderdeel is BRTT® (Body remembers trauma therapy)
tweede onderdeel is TRB® (Trauma release breathwork)

BRTT® is een lichaamsgerichte techniek om op een natuurlijke manier spanning te ontladen. De dagelijkse spanning of uit het verleden die jij niet onder woorden kan brengen kan je makkelijk naar de oppervlakte brengen en jezelf letterlijk de ruimte geven. Deze therapie geeft een zeer snel effect doordat je de trauma stukken naar de oppervlakte brengt. Onder de juiste begeleiding ga je de trauma´s opzoeken, door voelen, ruimte geven en helen. Dit zorgt ervoor dat je levensenergie weer gaat stromen.
Net zoals dieren de behoefte hebben om de spanning weg te trillen is dit de perfecte methode voor mensen. RELEASE, SHAKE IT OFF!


Trauma (blokkade) ontstaat wanneer een ongewenste situatie jou overvalt en je wilt vechten of vluchten maar je niet in staat bent en je in de verkramping en of bevriezing schiet. Wanneer levensenergie niet de kans krijgt om door te stromen ontstaat er een blokkade. Met BRTT ®+ TRB® wordt deze energie geleidelijk weer vrijgemaakt.
Jou hoofd is in staat het trauma te vergeten maar jou lichaam niet!

De PSOAS-spier geeft lichamelijk respons op onveilige situaties: Vechten, vluchten of bevriezen.
Deze spier zit in het bekkengebied en bevind zich tussen de bovenkant van het dijbeen en de onderzijde van de wervelkolom. Het verbindt letterlijk het boven- en onderlichaam.
Trauma’s worden in dit gebied opgeslagen.

De BRTT-sessie kan jou helpen om de chronische spanning los te laten. Door met aandacht te werken in dit gebied kunnen spanningen en chronische pijnen worden aangekeken, doorvoeld en losgelaten worden. Geleidelijk komt er bewustwording, herstel en bevrijding waardoor er balans kan gaan plaatsvinden.
Tijdens de sessie wordt de PSOAS-spier geactiveerd waardoor je d.m.v. lichaamseigen trillingen de spanning weg trilt. Werkelijk magisch dat jij zelf in staat bent om jezelf te helen. Kom en ervaar de magie van lichaamswerk onder de juiste begeleiding.