Online Workshop bekkenbodem
Online
Vrijdag, 24 november • 14:00 - 16:00
Thuis, Achter je laptop
Marlies de Koning
Beschrijving
Workshop Bekkenbodem

Deze workshop is een levendige kennismaking met de bekkenbodem. Niet alleen is het een taboe om erover te spreken, vaak is het ook een gebied waar je je aandacht niet aanwezig is. Heel terecht! Want zo makkelijk is het niet….

Wat gaan we doen?
Door een helder visueel beeld te hebben, door dit te visualiseren in ons eigen lijf en door oefeningen ontdek je de bodem van je bekken. Hiermee kun je dus ook delen versterken of juist ontspannen. De allereerste stap is contact maken en ervaren wat de signalen zijn, ongeacht wat je denkt dat je met jouw bekkenbodem zou ‘’moeten’’ doen.

Marlies heeft afgelopen jaar een drietal trainingen in Frankrijk gedaan in de methode van Blandine Calais-Germain. Ze heeft in het Frans het vrouwelijk bekken bestudeerd, een module over de ademhaling en tot slot een intensieve 10-daagse training in de bekkenbodem (zowel van de man als de vrouw).


‘’Ik ben helemaal geen expert hoor, maar ik ga graag samen op ontdekkingsreis en neem je mee in alles wat ik heb mogen leren. Een wereld gaat voor me open!’’