Thema les losmaken van de buikregio
Zaterdag, 21 december • 09:00 - 10:30
Patrijsweg 12, Merlijn Body & Mind center, zaal 3
-
Beschrijving
Het buikcentrum is ons gevoelscentrum - hier worden emoties gevoeld. Indien dit niet direct wordt toegelaten, worden ze opgeslagen. Om die reden kan er veel energie vrijkomen bij het werken aan de buikregio, wat op haar beurt resulteert in meer innerlijke rust, meer emotionele expressie, geestelijke helderheid, en een verbeterde communicatie met lichaam. In deze les doen we veel Uddiyana Bandha's in lange buikposities, Agnisara Dhauti, Nauli, en we eindigen met een Chinese zelf-massage van de buik- de chi nei tsang. Het is van belang dat je de Uddiyana techniek beheerst.


De les wordt gegeven door Nicolai Versloot

Nicolai Versloot
Nicolai is opgeleid in het gedachtegoed van Pralaya yoga. Hij geeft naast zijn lessen bij de TUDelft, X (voorheen Sport en Cultuur) ook les bij privéstudio's en begeleidt atleten naar topprestaties. Bovendien heeft hij met een paar anderen yoga- en spiritualiteitvereniging 'OHM' opgericht.
Zijn lessen worden als zeer persoonlijk ervaren. Naast het fysieke deel probeert Nicolai je beter in contact te brengen met jezelf en met je intuïtie, wat begint met het lichaamsbewustzijn.

http://nicolaiversloot.com/