Live Online Yoga Flow (GEEN REPLAY!)
Online
Vrijdag, 19 augustus • 09:00 - 10:15
Bij jou thuis, Achter je PC, laptop of tablet
Thessa Thijs
Beschrijving
NL: Yoga Flow is een 'zachtere' vorm van Power Yoga. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van de speciale ademtechniek, maar met minder zonnegroeten en minder vinyasas. Er worden steeds meerdere opties gegeven om de oefeningen op een voor jou geschikte manier uit te voeren.

Er is meer tijd om de poses uit te voeren en op te bouwen. Yoga Flow is prima als opstap naar de Power Yoga.

EN: Yoga Flow is a softer form of Power Yoga. Where you also use the special breathing technique, but with less sun greetings and less vinjasa’s.

More options are used to allow a slower build up of the poses. We recommend that you experience a Yoga flow class first before moving to the Power Yoga.

OVER THESSA
Al als jong meisje raakte Thessa geïnteresseerd in yoga. In 2013 heeft ze yoga herontdekt en niet meer losgelaten.
Het beoefenen van de yogahoudingen is vooral zinvol wanneer we, dat wat we op de mat leren, ook toepassen in ons dagelijks leven. Als we in staat zijn, door het regelmatig beoefenen van yoga, de uitlijning in het lichaam te optimaliseren zal onze energie beter gaan stromen en worden de dingen lichter. Voor Thessa is dat het begin van verlichting. Verlichting begint bij het terug in balans brengen van het fysieke lichaam.
Thessa geeft ook workshops “kaak-Yoga” waarin de deelnemers geleerd wordt om het kaakgebied, het hoofd, de nek en de schouders weer in balans te brengen. Tijdens een workshop worden onder anderen eenvoudige oefeningen aangeleerd die thuis ook gebruikt kunnen worden. Deze workshop is interessant voor mensen die in meerdere of mindere mate tandenknarsen of de tanden op elkaar klemmen. Ook bij nek en schouderklachten kan deze workshop uitkomst bieden.

In 2013 heeft Thessa de basis Hatha Yoga docentenopleiding bij Timsa Yoga gevolgd. Aansluitend heeft ze de 500 hour Yoga Alliance Teacher Training bij Yogasite gevolgd.

www.thessathijsyoga.com